O linie de autobuz spre Aeroportul Otopeni va fi desfințată, din 1 august. Călătoria de la Gara de Nord se va face doar cu trenul

0
81

Începând cu data de 1 august, linia de autobuz 780 va fi suspendată. Legătura dintre Gara de Nord și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni este asigurată și pe calea ferată, la o frecvență de 40 de minute, cu program non-stop și o durată a călătoriei de 20-25 de minute, se arată într-un anunț al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) precizează că, în cazul în care circulația trenurilor între Gara de Nord și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” va fi întreruptă, va dispune reluarea temporară a funcționării liniei de autobuz 780.

În cazul în care circulaţia trenurilor între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” va fi întreruptă, va dispune reluarea temporară a funcţionării liniei de autobuz 780.

Totodată, prin introducerea, tot de la 1 august, a noii politici tarifare, nu mai există o diferenţă între tariful pentru liniile regionale şi cel al liniilor urbane, astfel încât călătorii pot folosi orice tip de linie cu acelaşi bilet. De aceea, în locul liniei 303 (Pecinişca – Depoul Alexandria), vor putea fi utilizate liniile 426, 427, 428 şi 464.

TPBI monitorizează cu atenție gradul de încărcare a vehiculelor și, acolo unde este cazul, intervine punctual, adaptând numărul de vehicule în conformitate cu cererea de transport, capacitatea operatorilor, dar și în funcție de bugetul primăriilor membre ale Asociației.​”

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here