Rareș Bogdan dă asigurări că și cei care nu îl susțin pe Cîțu la șefia PNL vor putea obține funcții în formaţiune

0
88

Europarlamentarul Rareş Bogdan, a declarat, miercuri seară la Digi24, că partidul nu se va scinda după Congresul din 25 septembrie și că vor obţine funcţii importante în administraţie şi în formaţiune și cei care nu l-au susținut pe Florin Cîțu explicând câteva situații similare din trecutul recent al Partidului Național Liberal.

„Aşa cum Dan Motreanu, Cristian Buşoi sau Marcel Vela care au fost în altă echipă, nu în cea câştigătoare în urmă cu patru ani, au avut loc în Guvern, au avut loc pe lista de europarlamentari, au avut loc în poziţiile de vicepreşedinte, vă asigur că în PNL echipa condusă de Florin Cîţu va şti să facă acelaşi lucru şi să deschidă în continuare… Nu sunt două partide în interiorul Partidului Naţional Liberal. Suntem acelaşi partid, colaborăm, suntem obligaţi să colaborăm în Parlament, suntem obligaţi să colaborăm la guvernare şi nu ne uităm cine a simpatizat sau a dat like-uri lui Ludovic Orban sau a dat like-uri lui Florin Cîţu”, a afirmat Rareş Bogdan, miercuri seară, la Digi 24.

Rareş Bogdan a subliniat că PNL va rămâne în continuare la guvernare împreună cu partidele din coaliție și exclude total orice „ altă construcţie de tip PSD sau AUR”.

„Vom continua guvernarea pentru că avem presiunea alegătorilor. Asta este cheia pentru noi, în colaborare directă cu actualele partide cu care formăm coaliţia. Chiar dacă au apărut tensiuni de-a lungul timpului, vă asigur că nu putem reuşi decât împreună. (…) Voi fi unul care se va opune vehement, total, la orice altă construcţie de tip PSD sau AUR”, a mai afirmat Rareş Bogdan.

Liderul liberal a comentat şi scăderea înregistrată de PNL în sondajele de opinie, precizând că PNL nu a comunicat suficient de mult în spațiul public despre lucrurile bune pe care le fac miniştrii liberali, iar formațiunile PSD și AUR au profitat de acest context. Rareş Bogdan a dat asigurări că „acest lucru nu se va mai întâmpla”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here