Poza de la arestarea lui Florin Cîțu în SUA. Cum arăta premierul când avea 28 de ani

0
91

Autoritățile americane au pus la dispozița presei din România forografia din momentul arestării lui Florin Cîţu.

Potrivit Aleph News și Mediafax, autoritățile informează că l-au ținut pe Florin Vasile Cîțu în Penitenciarul din Story County, acesta fiind prins de poliție, pe 3 decembrie 2000, „conducând sub influență”, la volanul mașinii Ford Probe roșie și după ce a fost luat în custodia SUA.

De asemenea, este precizat faptul că amprentele lui Florin Cîțu din dosar nu sunt informații publice, ci doar documentul care-l prezintă pe acesta arestat.

Funcționarul guvernamental american arată în răspuns că amprentele lui Florin Cîțu din dosar nu sunt informații publice, astfel că a pus la dispoziție doar imaginea de la momentul arestării premierului Cîțu pe teritoriul SUA.

Documentul îl înfățișează pe Florin Cîțu (28 de ani, la acea vreme), purtând ochelari și fiind îmbrăcat într-un tricou alb, cu spatele la perete, având numărul de caz: 23665. Nume: Florin Vasile Cîțu. Sex: Bărbat. Rasă: Alb. Înălțime: 1,73 m. Greutate:70,3 kg.

Sursa foto: Mediafax

Florin Cîţu a fost arestat (luat în custodie) de către autorităţile americane pe 3 decembrie 2000, după ce la ora 2.08 noaptea, a fost prins pe Lincoln Way de pe Podul Squaw Creek, oraşul Ames, din Comitatul Story, conducând un Ford Probe roşu, cu un Blood Alcohol Content de de 0.161, limita legală fiind de 0.08.

„Inculpatul avea o ochii injectați și umezi”

„Pe măsură ce mașina Probe călătorea spre est, el se deplasa în mod vizibil de pe-o parte pe alta a rutei de călătorie. Mașina Probe nu a menținut o viteză constantă (fluctua între 32 și 56 km/h). Inculpatul mirosea a băuturi alcoolice și a recunoscut că a băut. Inculpatul avea o ochii injectați și umezi. Inculpatul nu a putut face testul de sobrietate”, se arată în documentele puse la dispoziția Aleph News și Mediafax de către autoritățile judiciare americane.

Astfel, la data de 3 decembrie 2000, Florin Vasile Cîţu este acuzat oficial de infracţiunea de „conducere sub influenţă” (OWI) 1st (Serious Misdemeanor)/Delict grav, prin încălcarea Secţiunii 312J.2 litera 1a şi 1b din Codul Penal al Iowa din 1999, este luat pentru 2 zile în custodia SUA, se stabileşte o cauţiune de 1950 de dolari, iar ulterior procurorul Story County formulează oficial şi acuzaţiile, inculpându-l oficial pe Florin Cîţu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here