Franzela costă 1,5 lei. Premierul trebuie să știe prețurile la alimentele și serviciile de bază

0
518

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că un premier trebuie să se cunoască prețurile alimentelor și serviciilor de bază care impactează viața de zi cu zi a populației și de asemenea să urmărească permanent și să asigure creșterea puterii de cumpărare a cetățenilor.

Întrebat dacă știe cât costă o pâine, Orban a precizat că prețul variază în funcție tipul de pâine pe care dorești să o consumi, existând totodată o tendință de creștere a prețului pentru acest aliment de bază.

„Variază prețul. Franzela tradițională costă 1,5 și există o tendință de creștere a prețului pâinii. Eu, în general, mănânc pâine feliată care costă cam 6 lei.

Orban îi atrage atenția lui Florin Cîțu că ar trebui să se informeze săptămânal cu privire la prețurile din țară.

„Cred că un premier și sunt convins că domnul Cîțu a înțeles, trebuie să se informeze periodic, chiar săptămânal, asupra prețurilor, nu doar la pânie, cât și la motorină sau benzină, la energie electrică pentru că ele se regăsesc în ceea ce afectează viața de zi cu zi a oamenilor, puterea de cumpărare și trebuie să urmărească cu care atenție pentru ca creșterea puterii de cumpărare, creșterea calității vieții, trebuie să fie preocuparea permanentă a unui guvernant”, a explicat Ludovic Orban, în direct pe B1 TV.

Prețul pâinii a stârnit un val de controverse în spațiul public după ce premierul României, Florin Cîțu, întrebat fiind dacă cunoaște cât costă o pâine, acesta a afirmat sec: „Nu pot să spun. Nu mănânc pâine”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here