Marcel Ciolacu anunță o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului

0
244

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Partidul Social Democrat va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, la începutul sesiunii parlamentare următoare.

„Eu, nu aş veni cu moţiunea să se suprapună luptei politice din interiorul Partidului Naţional Liberal, dar o vom depune atunci când va avea cele mai mari şanse să treacă. Categoric vom depune o moţiune de cenzură, de data aceasta la începutul sesiunii parlamentare, nu la sfârşitul sesiunii”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la România TV.

Liderul PSD a precizat că moţiunea va fi depusă după congresele PNL și USR PLUS, când se vor alege viitorii președinți ai acestor partide.

„Eu cred că după Congresul PNL şi după Congresul – nu-l neglijaţi, chiar dacă e pe mute, aşa, un pic – USR PLUS”, a adăugat președintele PSD.

Marcel Ciolacu a criticat politicienii de la USR PLUS, pe care îi acuză că au mințit populația cu sloganul „fără penali în funcţii publice”, iar acum stau împreună cu PNL la guvernare.

„Acum, stau la masă cu penalii, după ce i-au păcălit pe români cu «fără penali în funcţii publice»”, a mai spus Ciolacu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here