Orice candidat la președinția PNL poate fi un viitor candidat la președinția României

0
393

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seară, la B1 TV că ia în calcul să candideze la președinția României la alegerile din 2024, dacă va câștiga șefia Partidului Național Liberal la Congresul din 25 septembrie.

„Orice candidat la președinția PNL trebuie să ia în calcul foarte serios această posibilitate de a fi candidat la președinția României. Președintele PNL este omul care se bucură de cea mai mare încredere în PNL și poate să ajungă și este foarte probabil să ajungă în situația să fie candidat la președinția României din PNL”, a declarat Orban.

Orban susține că a discutat în cadrul partidului, posibilitatea de a-și depune candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2024,

„Ca atare eu nu puteam să spun că eu nu mă gândesc ca să nu deranjez pe unii sau pe alții. Dacă spuneam colegilor că candidez doar la președinția PNL și stau acolo cuminte președinte PNL, cine m-ar fi votat pe mine dacă nu explicam în primul rând colegilor mei, dar și publicului larg că există această posibilitate să fiu candidat la președinția PNL”, a afirmat Ludovic Orban.

Președintele liberalilor a afirmat că revenirea în fruntea Guvernului este cea mai probabilă variantă dacă va câștiga cursa pentru președinția PNL.

„Asta e cea mai probabilă evoluție după Congresul PNL. Pentru mine cartea de vizită a PNL în următorii ani, până la alegerile care vor fi toate în 2024 este performanța la guvernare”, a menționat liderul PNL.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here