8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Mii de cazuri de COVID-19, după un concert în UK

0
340

Oficialii britanici din domeniul sănătății au anunțat că 4.700 de oameni au fost testați pozitiv pentru coronavirus, după ce au participat la festivalul Boardmasters sau au avut legătură cu evenimentul.

Aproape 5.000 de cazuri de COVID-19, după un concert la care au participat 50.000 de persoane

Circa trei sferturi dintre aceștia au vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, transmite The Guardian. Festivalul a avut loc între 11 și 15 august, cu participarea a circa 50.000 de fani ai muzicii.

Pfizer cumpără Trillium Therapeutics, o companie ce dezvoltă tratamente pentru cancer

Compania Pfizer, care a înregistrat cifre financiare foarte bune ca urmare a dezvoltării vaccinului anti-COVID, îşi exinde aria de domenii în care actizează și achiziționează Trillium Therapeutics.

METEO. Instabilitate atmosferică, ploi și vijelii în Sudul, Centrul și Estul țării

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni seara, o informare meteorologică de instabilitate atmosferică şi ploi în cantităţi însemnate în Sudul, Centrul şi Estul ţării.

Sandra Izbașa solicită să-i fie retras titlul de Cetățean de Onoare al Bușteniului

Fosta mare gimnastă Sandra Izbașa solicită, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, să-i fie retras titlul de Cetățean de Onoare al Bușteniului, pe care l-a dobândit în 2014.

Horoscopul zilei de 24 august 2021. Balanțele se detașează de o situație sentimentală

Horoscopul zilei de 24 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Emil Boc: Am câştigat cinci alegeri directe, nu-mi amintesc ca domnul Orban să fi câştigat vreo competiţie directă

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil, Boc, îi răspunde liderului PNL, Ludovic Orban care a declarat „m-aș feri în locul domnului Boc să dau lecții politice despre managementul partidului și să fac aprecieri despre scorul politic”, acuzând primarul Clujului că prăbușit scorul alianței PDL, ocupând la acea vreme funcția de premier și președinte al PDL. Boc îi reamintește lui Orban că el a câștigat cinci alegeri directe pentru funcția de primar al Clujului.

Orban: Orice candidat la președinția PNL poate fi un viitor candidat la președinția României

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seară, la B1 TV că ia în calcul să candideze la președinția României la alegerile din 2024, dacă va câștiga șefia Partidului Național Liberal la Congresul din 25 septembrie.

Liderul PNL: Atâtea jigniri câte am suferit în această campanie, nu din partea PSD, că PSD stă și se bucură de pe margine

Președintele PNL, Ludovic Orban, se declară dezamăgit de atacurile și jignirile care vin chiar din tabăra liberală care neagă rezultatele obținute de el, în condițiile în care a reușit să resusciteze PNL după dezastrul din 2016, când cei de la PSD au obținut o victorie zdrobitoare, câștigând alegerile parlamentare cu 46,5%.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here