Îi așteptăm pe cei din USR PLUS să termine cu baletul și să semneze. PSD va depune moțiunea când vom avea cele 234 de semnături

0
67

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat tranșant la cearta dintre actualii parteneri de guvernare  pe pagina sa de Facebook, precizând că dacă USR PLUS vrea ca Guvernul să pice, își dau toți demisia. El i-a îndemnat pe cei din USR-PLUS „să termine cu baletul” și să semneze moțiunea de cenzură inițiată de PSD. 

Dacă USR PLUS vrea ca acest guvern să pice, își dau toți demisia. Și tot guvernul pleacă!
PSD va depune moțiunea de cenzură când vom avea cele 234 de semnături necesare trecerii ei. Azi, ne mai lipsesc 30. Îi așteptăm pe cei din USR PLUS să termine cu baletul și să semneze. În nici un caz nu vom accepta ca dorința românilor de a scăpa de acest guvern ticălos să fie folosită de USR PLUS ca obiect de șantaj între partidele din Coaliție”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Premierul Florin Cîțu l-a demis, miercuri seară, pe ministrul Justiției, Stelian Ion, căruia îi reproșează că în 8 luni de mandat nu a reușit să desființeze Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Primul ministru va anunța numele ministrului interimar care va prelua portofoliul Justiției. La rândul său. vicepremierul Dan Barna a spus că Florin Cîțu „trebuie să plece”.

Interimar la Justiție în locul lui Stelian Ion a fost numit ministrul de Interne, Lucian Bode.

Ministrul remaniat al Justiției, Stelian Ion, a reacționat pe Facebook după anunțul lui Florin Cîțu, spunând că premierul „va pleca acasă”. Stelian Ion îl acuză, la rândul său, pe premier de „șantaj și iresponsabilitate”.

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, a explicat, în direct la Antena 3, anterior demiterii lui Stelian Ion, de ce PSD nu ar semna o moțiune inițiată de USR-PLUS.

”Păi cum să semnăm noi o moțiune pe care o inițiază USR? Cum să luăm noi în serios ceea ce fac cei de la USR? Sunt niște șantajiști. Cum să participăm la așa ceva?

(…) Ei aruncă țara în haosul în care au aruncat-o și își permit, într-o inconștiență cruntă, atunci când oamenii au necazurile pe care le au, ei să se certe în momentul ăsta pe bani. Că se ceartă pe bani, despre asta e vorba”, a declarat Daniel Zamfir.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here