Cea mai recentă ediție a „Scientific Update”, o publicație a Philip Morris International, prezintă modul în care strategiile de reducere a riscurilor asociate fumatului pot avea un impact pozitiv asupra sănătății individuale și publice

0
185

Philip Morris International (PMI) a publicat cea mai recentă ediție a „Scientific Update”, o publicație dedicată eforturilor de cercetare pentru dezvoltarea și evaluarea unei game de alternative fără fum la țigări, precum și a produselor „dincolo de nicotină”.

 

În această ediție, PMI prezintă  tiparele de utilizare a produsului, riscul relativ și efectele trecerii la alternative fără fum comparate cu continuarea fumatului. De asemenea, subliniază importanța monitorizării de-a lungul timpului a tiparelor de utilizare pentru a evalua schimbările în ceea ce privește riscul asupra populației.

 

„Pentru a ne asigura că fumătorii adulți pot lua decizii informate, este important ca aceștia să cunoască alternativele fără fum și să aibă acces la date corecte și reale despre beneficiile, dar și despre riscurile acestor produse”, a declarat Steve Roulet, Global Head of Behavioral Research Insights în cadrul Philip Morris International. „Pentru orice fumător, cea mai bună alegere pe care o poate face este să renunțe complet la tutun și nicotină”.


Ediția din august 2021 a publicației „Scientific Update” oferă și detalii despre rezultatele studiilor clinice ale PMI efectuate de Luedicke et al. și Haziza et al., care au arătat că la participanții care au trecut de la țigări la produsul din tutun încălzit dezvoltat de PMI s-a constatat o scădere semnificativă a nivelurilor de monoxid de carbon (CO) măsurate în sânge după 24 de ore. După trei luni, participanții care au trecut la acest produs au raportat și o îmbunătățire a respirației și mai puține episoade de tuse, o scădere a inflamației cauzate de fum , nivel îmbunătățit al colesterolului și o reducere a stresului oxidativ.

 

Ultima ediție a „Scientific Update” este disponibilă la: https://www.pmiscience.com/whats-new/scientific-update-13. Edițiile anterioare sunt disponibile la: https://www.pmiscience.com/discover/technology/our-quarterly-scientific-and-technology-updates.

 

 Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

 

Philip Morris International (PMI) și-a propus să transforme industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum în care țigările vor fi înlocuite cu produse fără fum în beneficiul fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze, dar și al societății, al companiei și al acționarilor săi. PMI este lider internațional în industria tutunului și se ocupă cu fabricarea și comercializarea țigaretelor, a produselor fără fum, a dispozitivelor și accesoriilor electronice aferente acestora, precum și a altor produse care conțin nicotină pe piețele din afara Statelor Unite ale Americii.  Suplimentar, PMI pune la dispoziția Altria Group, în vederea comercializării sub licență în Statele Unite, o versiune a dispozitivului IQOS și consumabile. În SUA, Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a autorizat comercializarea acestor produse în urma evaluării cererii de autorizare a punerii pe piață a unui produs din tutun (PMTA) și a autorizat promovarea unei versiuni a dispozitivului IQOS și a consumabilelor aferente ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) și a determinat că o decizie de expunere modificată este oportună pentru promovarea sănătății publice. PMI își construiește viitorul pe o nouă categorie de produse fără fum, care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului tradițional. Prin eforturi multidisciplinare în dezvoltarea de produse, tehnologie de ultimă generație și oameni de știință de top, PMI dorește să se asigure că produsele sale fără fum răspund preferințelor consumatorilor adulți, precum și cerințelor riguroase de reglementare. Portofoliul de produse fără fum IQOS al PMI include produse care nu ard tutunul (heat-not-burn) și produse cu vapori cu conținut de nicotină.  În 30 iunie 2021, produsele fără fum dezvoltate de PMI sunt disponibile pentru vânzare în 67 de piețe în principalele orașe sau la nivel național, iar PMI estimează că aproximativ 14,7 milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut la IQOS și au renunțat la fumat. Pentru mai multe informații, vizitați www.pmi.com și www.pmiscience.com.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here