Un preot din Năvodari, care deține un complex cu 10 case de vacanță și două vile în Mamaia Nord, solicită Agenției pentru Protecția Mediului construirea unui bloc de 7 etaje

0
87

Preotul Andrei Salomia din Năvodari a devenit unul dintre marii investitori locali în turism. Slujitorul Domnului deține deja câteva zeci de case de vacanță, vile și un bloc cu destinație turistică, însă solicită construirea unui imobil în Mamaia.

Preotul Andrei Salomia, Valentina Salomia și firma Fox Concept Invest SRL solicit Agenției pentru Protecția Mediului Constanța autorizarea unei investiții în zona de nord a stațiunii Mamaia, respectiv construcția unui imobil de locuințe colective și unități destinate turismului cu 7 etaje, scrie Replica de Constanța.

,,Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului”, anunță Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța, asupra luării deciziei etapei de încadrare.

Imobilul ar urma să aibă regimul de înălțime P+7E, cu mezanin în cadrul parterului, spații comerciale și prestări servicii la parterul locației din Mamaia Nord. Acesta ar urma să fie edificat în Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 colț cu Promenada Năvodari.

Cine este preotul implicat în afaceri imobiliare

Preotul Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire, însă și fost consilier local în orașul Năvodari. Fața bisericească nu se află la prima investiție în turism, fiind  deja proprietarul unui bloc de 4 etaje cu locuințe de închiriat turiștilor –  un imobil P+4E cu destinația locuințe colective și cu agenție de turism la parter -.

Totodată acesta deține un complex cu 10 case de vacanță și două vile, toate în Mamaia Nord.

Anul trecut, preotul Andrei Salomia a fost filmat butonând telefonul în timp ce asculta spovedania unui enoriaș.

”Poate era ceva urgent”, a fost replica preotului afacerist, în timp ce Arhiepisopia Tomisului i-a ”recomandat părintește părintelui ca, în astfel de situații, să lase telefonul cuiva de încredere, pentru o comunicare mai eficientă”.

Foto: replicadeconstanta

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here