Un tânăr dispărut într-o pădure de lângă București a fost căutat 11 ore de polițiști. S-a rătăcit după ce a crezut că este urmărit de o fantomă uriașă

0
70

Un tânăr care a sunat disperat la numărul de urgență 112 și anunțat că s-a rătăcit într-o pădure din apropierea Capitalei și a spus că este urmărit de „o creatură înaltă de trei metri, îmbrăcată în alb și cu gheare” a fost căutat timp de aproximativ unsprezece ore de polițiștii ilfoveni. Căutările au fost dificile în condițiile în care reprezentanții STS nu au putut să localizeze persoana respectivă, iar coordonatele transmise echipelor de salvatori se întindeau pe întreaga suprafață a pădurii.

Potrivit unor surse judiciare, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.00, un bărbat a sunat numărul de urgență 112 și a spus că s-a rătăcit în pădurea Pustnicu, unde este urmărit de o persoană necunoscută, înaltă de aproximativ trei metri, care poartă haine de culoare albă și are gheare lungi și ascuțite.

Polițiștii au declanșat imediat o amplă operațiune de căutare, dar pentru că bărbatul care cerea ajutor nu putea spune unde se află, ar fi apelat la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru localizarea acestuia după semnalul telefonului mobil.

La șapte ani de la tragedia din Apuseni, unde Aura Ion, în vârstă de 23 de ani și cunoscutul pilot Adrian Iovan au murit după ce au fost găsiți prea târziu din cauza faptului că STS nu i-a putut localiza, la fel s-a întâmplat și în cazul tânărului care s-a pierdut în pădurea Pusticu.

Bărbatul a fost localizat pe o rază de câțiva kilometri pătrați

Surse din Poliție au dezvăluit, pentru Gândul, că datele primite de la Serviciul de Telefonie Specială au fost impracticabile, în sesul că persoana căutată a fost indicată pe o rază de câțiva kilometri pătrați.

Cum, la un moment dat, bărbatul căutat a renunțat să mai răspundă la telefon, acesta a fost găit de polițiști, în pădure, abia a două azi, în jurul orei 14.00. Acesta era în stare bună și a explicat că lucrează ca ospătar la un restaurant din Pustnicu. Vineri noapte, acesta susține că ar fi consumat alcool, după care a intrat în pădure, însă s-a rătăcit după ce ar fi avut impresia că este urmărit de o siluetă albă, înaltă de 3 metri, care avea gheare.

Mai apoi, după ce și-ar fi dat seama că este singur, s-ar fi culcat, doborât de oboseală, la rădăcina unui copac. A doua zi, s-a trezit târziu și complet dezorienat a pornit, fără adresă, prin pădure, până când, în jurul orei 14.00 a fost găsit de echipele de căutare ale IPJ Ilfov.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here