Este președintele României. Când vorbești cu Klaus Iohannis, nu vorbești cu un prieten la o bere

1
90

Liderul Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat despre relația sa cu președintele țării, că a colaborat cu acesta „în sens instituțional. Klaus Iohannis este președintele României. Când vorbești cu Klaus Iohannis, nu vorbești cu un prieten la o bere, vorbești cu președintele României.”

Ludovic Orban a declarat că are o legătură foarte strânsă cu președintele Klaus Iohannis, care este legătura dintre el și președinte.

 „Am demonstrat această cooperare în beneficiul României timp de 4 ani în care am condus Partidul Național Liberal, în care am oprit asaltul PSD asupra Justiției, în care am împiedicat ca România să fie capturată de PSD, în care am reușit dărâmarea guvernului PSD prin moțiune de cenzură și am reușit să câștigăm aproape toate alegerile pentru a putea asigura României o guvernare performantă în beneficiul cetățeanului”.

Președintele Camerei Deputaților i-a ironizat pe contracandidatul său şi pe susţinătorii acestuia, susţinând că la Congresul din 25 septembrie liberalii aleg „preşedintele Partidului Naţional Liberal, nu distribuitorul de resurse pentru România Educată.

Ludovic Orban: Pe 25 septembrie, liberalii trebuie să-și aleagă liderul, nu distribuitorul de resurse pentru proiectul România Educată

„Alegem preşedintele Partidului Naţional Liberal, nu distribuitorul de resurse pentru România Educată. Alegem preşedintele Partidului Naţional Liberal. Preşedintele Partidului Naţional Liberal trebuie să fie un lider, un lider în adevăratul sens al cuvântului (…). De asemenea, trebuie să alegem un om care are capacitatea de a lua decizii corecte în timp scurt, bine fundamentate”, le-a transmis, miercuri seară, Ludovic Orban liberalilor din filiala Sector 1, reuniţi în şedinţa Comitetului Director.

În ce privește emoțiile pentru congres, președintele PNL a afirmat că nu are vreme de emoții pentru că muncește foarte mult.

Întrebat ce va face dacă va pierde alegerile din 25 septembrie, Orban a spus că va câștiga.

Orban a adăugat că, după ce va „câștiga congresul”, între Partidul Național Liberal și președintele României va fi același parteneriat și aceeași „cooperare loială” pentru buna guvernare a României.

Liderul PNL a vorbit despre moţiunea contracandidatului său. „Eu nu am această lipsă de bun simţ şi de modestie să pretind că liberalismul autentic vine odată cu moţiunea mea şi nici nu am avut curajul să spun – România liberală. România, tot timpul când a fost condusă de liberali, a mers într-o direcţie corectă. Dar noi nu inventăm acuma liberalismul, noi continuăm un liberalism românesc specific care a fost, practic, linia directoare a Partidului Naţional Liberal încă din 1875”, a susţinut el.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here