„M-a pus Ălcucoarne să citesc comentarii pe paginile unor politicieni. Nu mai fac”

1
370

Filosoful român Mihai Șora a postat miercuri seară pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că „l-a pus Ălcucoarne” să citească comentarii pe paginile unor politicieni, el trăgând concluzia că nu merită să mai repete acest gen de acțiune, pentru că „timpul este prețios și înseamnă viață”.

Filosoful român a subliniat importanța timpului și modul în care ni-l petrecem, el completând că nu ar trebui să ne trăim viețile sub semnul certurilor sterile, invidiilor, ostilității docte sau agramate.

Omul de cultură a încheiat spunând că sunt atâtea admirabile și necesare lucruri de făcut, de învățat pe lumea aceasta, „decât să vă risipiți entuziasmul și inteligența în sluțenii care nu duc nici prea sus, nici prea departe”.

Mihai Șora este una dintre vocile civice de vârf din România ultimilor ani, el participând la mai multe proteste anti-corupție și luând deseori poziție împotriva tentativelor de destabilizare a democrației.

„M-a pus Ălcucoarne să citesc comentarii pe paginile unor politicieni.

Oameni buni,

timpul este prețios, iar timpul înseamnă viață. Care nu merită să fie umplută cu certuri sterile, invidii, ostilități docte sau agramate. Sunt atâtea admirabile și necesare lucruri de făcut, de învățat pe lumea aceasta…, decât să vă risipiți entuziasmul și inteligența în sluțenii care nu duc nici prea sus, nici prea departe”, a scris filosoful pe Facebook.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here