CTP, despre situația în care Ludovic Orban ar pierde alegerile din PNL

0
74

Cristian Tudor Popescu (CTP) a avut un mesaj ironic la adresa lui Ludovic Orban, vineri seară, la Digi 24. Gazetarul a spus că actualul lider PNL „ar putea să meargă la AUR”, dacă pierde șefia partidului, având în vedere platforma sa „naționalist-ortodoxistă, exact cu punctajul lui AUR – românii, biserica, familia și România care nu dă socoteală nimănui” pentru congresul PNL.

„Vă spuneam că o alianță de guvernare între USR PLUS și AUR este imposibilă. În schimb, domnul Orban după ce, eventual, va pierde aceste alegeri, mă gândesc ce o putea să facă. S-ar putea duce unde? De pildă la alt partid. La AUR! Ați văzut platforma domnului Orban? Doctrina cu care intră în congres? Naționalist-ortodoxistă, exact cu punctajul lui AUR – românii, biserica, familia și România care nu dă socoteală nimănui. Când Cîțu a făcut giumbușlucul ăla stupid, să se apuce să reclame la europeni și la Washington că au semnat împreună AUR și USR PLUS moțiunea de cenzură, ce a făcut Orban, cum a reacționat? În loc să spună ce spun eu acum – «E o prostie, o face, așa, de amorul artei» – el a spus «Să terminăm cu atitudinea asta de slugărnicie, să îngenunchem în fața străinilor… Păi noi ne rezolvăm problemele aici, cum să pârâm?». A cui e atitudinea asta?”, a afirmat CTP, la Digi 24.

Totuși, chiar dacă CTP consideră că Ludovic Orban se poate duce la AUR, „cu gândurile sale pe care le-a exprimat”, gazetarul crede că „nici ăia n-au ce să facă cu el”.

„Nu mai vorbesc de o idee, am văzut-o vehiculată că s-ar face un partid cu niște parlamentari rupți din PNL și cu Tăriceanu, nu știu dacă va fi posibil acest partid făcut de domnii Orban și Tăriceanu, dar dacă va exista îi știu numele: va fi partidul «Tusea și Junghiul», de mare succes!”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

CITEȘTE ȘI:


Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here