USR spune că promovează vaccinarea și se duce lângă AUR care este împotriva și românii nu mai înțeleg nimic

0
219

Premierul Florin Cîțu, a declarat miercuri seară, la B1 TV, că datorită implicării sale a crescut numărul de persoane vaccinate în România, însă acesta consideră că USR PLUS poartă o mare responsabilitate pentru că s-a aliat cu AUR – un partid care nu susține vaccinarea și astfel românii sunt confuzi și reticenți în a primi serul anti-Covid-19.

Cîțu spune că s-a implicat activ în a-i convinge pe români să se vaccineze, asigurând centre de vaccinare în toată țara, discutând chiar și obținând susținerea cultelor religioase care au o mai mare influență în mediul rural.

„A crescut și numărul de persoane vaccinate. Trebuie să ne uităm și la ce am făcut eu pentru campania de vaccinare începând din primul moment și ce au făcut ceilalți de pe scena politică. Oriunde am fost în România am văzut cel puțin un centru de vaccinare. M-am asigurat că există centre de vaccinare în companii și m-am asigurat că avem și susținerea cultelor în această campanie de vaccinare. Am făcut videoclipuri, tot ce a fost nevoie am făcut pentru a-i convinge pe români să se vaccineze. Colegii mei au fost la o campanie de vaccinare, acolo unde le-am cerut eu să se ducă și cam asta a fost, nu au fost nicăieri”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul susține că România se confruntă cu o campanie agresivă împotriva vaccinării, în ciuda tuturor eforturilor făcute de Guvern.

„Există o campania anti-vaccinare extrem de puternică. Este nevoie de toată lumea, de partea celor care cred că vaccinarea este soluția, să ne unim vocile și să o spunem mai tare”, a afirmat Cîțu.

Șeful Guvernului este de părere că o mare parte din vină pentru numărul mic de persoane vaccinate vine din confuzia provocată de USR PLUS – un partid pro-vaccinare, care s-a aliat cu AUR – un partid anti-vaccinare, din care cetățenii nu mai înțeleg nimic.

„În ultimele zile s-a văzut exact unde stă campania de vaccinare. Un partid care spune că promovează vaccinarea, se duce lângă un partid care este anti-vaccinare, atunci românii nu mai înțeleg nimic. Să nu ne imaginăm că ceea ce s-a întâmplat pe scena politică nu are efecte asupra reformelor pe care dorim să le facem”, a precizat Florin Cîțu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here