Controale în zonele aglomerate, la metrou și în autobuze, în ziua cu cea mai mare rată de incidență din București. Ce amendă poți primi dacă nu porți mască de protecție (FOTO, VIDEO)

0
57

În contextul înmulțirii cazurilor de Covid-19, polițiștii din toată țară, au pornit ample acțiuni, de verificare a populației. Un control a avut loc, marți seara, în Piața Romană, din Capitală.

Zeci de polițiști și jandarmi au verificat toate stațiile de metrou din Capitală. La stația Piața Romană polițiștii au oprit oameni pentru a-i verifica.

Au fost verificate și stațiile STB din Capitală, magazinele mari, dar și restaurantele, practic toate locurile considerate aglomerate sau locurile în care oamenilor li se cer certificatele verzi.

O altă măsură de protecție verificată a fost portul măștii de protecție, această fiind obligatorie și în aer liber. Cei care nu o poartă riscă o amendă cuprinsă între 500 și 2.500 de lei, spun reprezentanții Poliției Capitalei.

Rata de infectare din Capitală a ajuns marți la 14,71 la mia de locuitori.

„Trebuie să conștientizăm că fiecare are o datorie, o obligație, față de el și față de cei din jur”, a declarat pentru GÂNDUL.RO Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here