Mihai Fifor acuză ”mascarada” pusă la cale de Iohannis

0
87

Deputatul PSD Mihai Fifor consideră că nominalizările la ministere făcute de premierul desemnat Dacian Cioloș s-au dovedit a fi ”o bătaie de joc”, în timp ce România se află într-o ”derivă politică” și într-o criză medicală fără precedent.

Social-democratul îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că a pus în ”operă” o ” mascaradă sfidătoare și iresponsabilă”, asta în timp ce din ce în ce mai mulți români pierd lupta cu COVID-ul.

”Pierdem timp, timp vital pentru România cu această farsă sinistră numită «Guvernul Cioloș», o mascaradă sfidătoare și iresponsabilă pusă în operă de Iohannis, în timp ce sute de români sunt răpuși de COVID în fiecare zi.

Nominalizările pentru ministere au fost pur și simplu bătaie de joc! Iar ca simulacrul sa fie complet, in mod absolut revoltător, Cioloș a avut si tupeul de a-l însoți la audieri azi pe Nicu Fălcoi, propunerea de la Apărare”, scrie Mihai Fifor pe pagina sa de socializare.

Mihai Fifor: ”România nu are nevoie de politrucii lu Cioloș”

Deputatul PSD – vicepreședinte al Comisiei de Apărare și Ordine Publică din Camera Deputaților – mai scrie că a votat împotriva propunerilor de astăzi pentru că este nevoie de un guvern competent care să poată gestiona această criză medicală fără precedent.

Singura soluție reală care poate scoate România dintr-o astfel de situație alarmantă o reprezintă alegerile anticipate, reamintește Mihai Fifor, însă președintele Iohannis și partidele de dreapta nu fac altceva decât să ”afunde țara în criza politică”.

”Am votat împotriva ambelor propuneri astăzi, în calitatea mea de vicepreședinte al Comisiei de Apărare și Ordine Publică din Camera Deputaților. De ce? Pentru ca, azi, când avem 600 de morți, România are nevoie urgentă nu de politrucii lui Cioloș, ci de un guvern competent, de specialiști – așa cum a propus PSD – care să gestioneze crizele actuale și că pregătească anticipatele – singura soluție reală, de fond!  Nu mai vorbesc că, dacă ar avea o minimă decență, Ioana Mihăilă ar trebui să-și depună mandatul încă înainte de votul din comisii sau din plenul Parlamentului, la fel ca Năsui, ministrul care a făcut prăpăd la Economie și vrea să continue în aceeași notă”, încheie Mihai Fifor.

”Deriva guvernării de dreapta e totală. 600 de morti, doar azi!!! Peste catastrofa din sănătate, explozia prețurilor și criza economică, Iohannis și partidele dreptei afundă zilnic țara în criză politică”

Mihai Fifor

Citește și: 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here