Românii îşi pun speranţa în Alianţa Pentru Patrie, un nou partid pe scena politică

0
829

În vremurile tulburi în care se află politica Românească, în care partidele mari par să nu mai aibă o direcţie clară orientată spre nevoile cetăţenilor, o rază de speranţă pare să răsară dintr-un loc de unde probabil puţini se aşteptau. Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu, două dintre figurile marcante ale politicii din România, îşi fac din nou simţită prezenţa în spaţiul politic prin înfiinţarea unui nou partid după despărţirea de PSD.

Alianţa Pentru Patrie, aşa cum se numeşte noul partid înfiinţat de Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu, îşi propune să se reîntoarcă la nevoile de bază ale cetăţenilor şi să protejeze valorile acestei patrii care sunt din ce în ce mai atacate din exterior, dar mai ales din interior. Pilonii principali pe care se va clădi strategia Alianţei Pentru Patrie sunt familia, tradiţiile şi, evident, patria – valori fundamentale care în ultima vreme au fost trecute în derizoriu de curentul progresit ce a acaparat chiar şi partidele ce ar fi trebuit să fie conservatoare şi aplecate nevoilor de bază ale oamenilor.

Şi deoarece un partid puternic are nevoie de filiale puternice pentru a se face cunoscut şi a atrage electoral, Alianţa Pentru Patrie lucrează să îşi creeze puncte de susţinere în cât mai multe zone ale ţării, iar unul dintre aceste puncte se află în judeţul Argeş acolo unde fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Dorin Mărăşoiu, se va ocupa de filiala argeşeană a APP-ului. Dorin Mărăşoiu este un om apreciat în zona judeţului Argeş datorită spiritului său de luptă şi faptul că depune eforturi pentru ca proiectele de dezvoltare a judeţului să fie duse la bun sfârşit.

Deşi este înfiinţată recent, Alianţa Pentru Patrie a reuşit să-şi creeze organizaţii în cele mai importante judeţe din România, dar nici diaspora nu a fost uitată, fiind create organizaţii în mai multe ţări europene, precum Franţa, Italia, Spania sau Germania. Aşadar, scânteia aprinsă de Liviu Dragnea pentru reclădirea patriei devine încet-încet un foc ce va cuprinde tot mai mult România şi diaspora, iar la următoarele alegeri din 2024 (sau mai devreme în caz că vom avea anticipate) putem asista la o nouă mare surpriză în Parlamentul României!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here