Mircia Gutău – Un caracter puternic şi un primar de cuvânt

0
136

Nu mulţi sunt primarii din marile oraşe ale României care se pot lăuda cu longevitatea şi performanţele de care se bucură Mircia Gutău la Râmnicu Vâlcea. Deoarece mulţi primari fac promisiuni deşarte în campaniile electorale şi apoi după ce se instalează în funcţie le uită şi nu-şi mai dau interesul să le şi îndeplinească, oamenii îi taxează şi îi schimbă după unul sau două mandate. Însă acest lucru nu este deloc valabil în cazul lui Mircia Gutău.

Fiind un un primar puternic, de cuvânt, cu un caracter deosebit şi foarte bine pregătit din punct de vedere profesional, Mircia Gutău a demonstrat în anii petrecuţi la primărie că este un foarte bun administrator de pe urma căruia atât oraşul cât şi râmnicenii vor avea de câştigat şi în viitoarea legislatură.

Faptul că majoritatea promisiunilor pe care le-a făcut în campaniile electorale au fost şi îndeplinite i-au adus o favorabilitate mare în ochii locuitorilor din Râmnicu Vâlcea care i-au oferit până în momentul de faţă patru mandate de primar.

Mircia Gutău este un primar ce s-a făcut remarcat mai ales prin seriozitatea sa şi faptul că este un om de cuvânt care nu îşi minte electoratul pentru un profit de scurtă durată ci depune eforturi pentru ca fiecare promisiune pe care o face în campanie să fie şi transformată în realitate. Ba chiar se poate spune că de multe ori a făcut chiar şi mai mult decât a promis, iar asta se vede cu ochiul liber la o simplă vizită prin oraş. Vâlcenii par să fie mulţimiţi de activitatea primarului lor şi, iată, continuă să-i ofere încredere în administrarea oraşului, conturându-se încă de pe acum o nouă victorie şi în viitoarele alegeri.

În ciuda faptului că de aproape doi ani suntem într-o situaţie dificilă din cauza pandemiei, administraţia locală condusă de Mircia Gutău a reuşit să ducă la bun sfârşit o serie de proiecte importante şi care ajută la dezvoltarea oraşului.

De exemplu,

  • Au fost achiziţionate noi autobuze pentru ca transportul în comun să se facă în condiţii foarte bune pentru vâlcenii care aleg acest mijloc de deplasare;
  • A fost finalizată parcarea din apropierea Spitalului de Obstetrică-Ginecologie, sub podul peste Olt;
  • Calea pietonală a podului de cale ferată din Ostroveni a fost reabilitată;
  • Au fost instalate 6 noi parcometre alimentate cu energie solară;
  • Au fost finalizate montarea staţiilor de încărcare pentru maşinile electrice;
  • Au fost făcute lucrări de fluidizare a traficului auto în zona Spitalului Judeţean;
  • Au fost făcute lucrări de modernizare la Liceul de Arte „Victor Giuleanu”;

Acestea reprezintă doar o parte dintre lucrurile care au fost realizate în ultimul an în Râmnicu Vâlcea de administraţia locală condusă de Mircia Gutău, unul dintre cei mai activi şi prolifici primari din România pentru care cuvântul dat are aceeaşi valoare precum semnarea unui contract.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here