Un indian ținut peste noapte în congelatorul morgii a fost descoperit în viață a doua zi: „Un miracol”

0
52

Un indian declarat mort, după un accident rutier, și-a șocat rudele după ce a fost descoperit în viață, după o noapte petrecută în congelatorul morgii spitalului.

Srikesh Kumar a fost dus de urgență la spital, în stare critică, după ce a fost lovit de o motocicletă în Moradabad, în estul capitalei New Delhi, scrie todayonline.com.

Acesta a fost transportat la un spital privat, unde a fost declarat mort. Ulterior, „cadavrul” a ajuns la morga unui spital de stat.

„Medicii l-au examinat. Nu mai dădea semne de viață și l-au declarat mort”, a spus Rajendra Kumar, managerul spitalului.

Doctorul a spus că poliția a fost informată cu privire la caz și corpul victimei a fost depozitat în frigiderul de la morga spitalului, unde familia a ajuns șase ore mai târziu.

„Când poliția și rudele au demarat procedurile legale pentru autopsie, bărbatul a fost găsit în viață”, a adăugat acesta.

Rajendra Kumar a spus că victima de 45 de ani urmează un tratament îndelungat și se află, încă, în comă.

„Este un miracol”, a adăugat medicul. O anchetă este în curs de desfășurare, pentru a stabili în ce condiții medicii l-au declarat mort pe Srikesh Kumar.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here