Horoscopul zilei de 1 decembrie 2021. Capricornii pot flirta mai mult

0
385

Horoscopul zilei de 1 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie se deschide cu un aspect de susținere format de Venus din zodia Capricorn și Neptun din Pești, ceea ce ne imprimă și nouă mai multă sensibilitate, romantism și creativitate. Putem cunoaște persoane cu care să fim pe aceeași lungime de undă și de care să ne simțim atrași.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ziua de astăzi o poți dedica partenerului de viațăă pentru că veți descoperi noi afinități între voi. Dacă ești singur, profită să cunoști pe cineva sau să-ți construiești portretul partenerului ideal. Totodată, poți ierta pe cineva care te-a rănit și poți depăși o stare interioară conflcituală.

Horoscop zilnic Taur

Petrece-ți ziua de astăzi cu prietenii și distrează-te mai mult. Îți va prinde bine o ieșire, ba mai mult de atât poți face planuri de viitor cu cei dragi, poate chiar planuri pentru vacanța de iarnă. Dacă ești singur, nu este deloc exclus să fii atras de o persoană din anturaj și astfel să dai șanse unei noi povești de iubire.

Horoscop zilnic Gemeni

Discuțiile cu partenerul de viață pot continua și astăzi și pot fi abordate subiecte intime, legate de respect, încredere, fidelitate sau teme legate de administrarea bugetului comun. Unii nativi pot dori să-și oficializeze relația, însă va trebui să fie atenți la cum deschid această discuție pentru a nu provoca o ceartă.

Horoscop zilnic Rac

Ziua de astăzi vine cu stări visătoare, romantice, cu mai multă sensibilitate și dorință de a te reconecta la partener.Poți lămuri situații în cuplu și puteți să vă conturați strategii pentru a vă îndeplini niște vise, niște idealuri comune. Cei singuri au șanse să fie atrași de o persoană nouă cu care sunt pe aceeași lungime de undă.

Horoscop zilnic Leu

Ai mai multă grijă la cum îți gestionezi energia pentru că te poți suprasolicita ușor. Ești energic și poți exagera implicându-te în prea multe activități. S-ar putea ca unii nativi să analizeze astăzi ideea unei demisii, să se gândească la o schimbare a locului de muncă sau cel puțin a responsabilităților copleșitoare.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi te bucuri de aspecte foarte bune în sectorul sentimental, așa că poți profita pentru a cuceri pe cineva, mai ales că ai șanse să întâlnești o persoană cu care să împarți aceleași idei și mentalități.În cuplu, profită aă-ți exprimi sentimentele, fie printr-o declarație de dragoste, fie printr-un gest romantic.

Horoscop zilnic Balanță

Simți nevoia de a sta alături de cei dragi, de a petrece timp mai mult cu familia, în intimitatea căminului. Organizează o cină sau profită și redecorează-ți casa de Sărbători. Pe de altă parte, vezi mai clar o situație și poți lua o decizie bună, înțeleaptă.

Horoscop zilnic Scorpion

Contextul astrologic al zilei te susține în plan sentimental și poți cuceri mai ușor persoana care-ți place. Un flirt se poate transforma în poveste de amor și o banală ieșire într-o întâlnire romantică, așa că nu ar trebui să stai mult pe gânduri. În cuplu exprimă-ți sentimentele, clarifică situații, dar nu exagera cu promisiuni mărețe.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi vezi mai limăede o situație ce ține de viața ta personală și poți lămuri niște aspecte tu cu tine, astfel încât să iei o decizie importantă cu înțelepciune. Financiar poți primi sprijin de la familie sau tu îi poți susține pe cei dragi. Unii nativi pot face cumpărături pentru casă.

Horoscop zilnic Capricorn

Vei observa că astăzi te deschizi mai mult în fața iubirii și-ți exprimi sentimentele cu mai multă sensibilitate și senzualitate.Poți clarifica neînțelegeri cu cei din jur și poți purta dialoguri calde cu persoana iubită și cu copiii. Cei singuri pot flirta și se pot simți atrași de o persoană cu care empatizează la nivel de raționament.

Horoscop zilnic Vărsător

Ziua de azi îți poate aduce unele frământări interioare, gânduri și amintiri care te pot bulversa și dezechilibra. Este momentul să ierți ceva sau pe cineva din trecut, să te detașezi de o vină.Azi ar trebui să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Pești

Este o zi bună să ieși cu prietenii, să te relaxezi și să te distrezi, ba chiar să faci planuri de viitor. Pe de altă parte, nu este deloc exclus să te atragă cineva din anturaj sau să-ți placă o persoanăcunoscută prin intermediul unui prieten și să dai curs unui flirt. Șansele de a trece mai departe, de la flirt la idilă, sunt destul de mari.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here