„Întrebarea nu este dacă vom avea un conflict, ci când va începe”

0
324

Fostul premier al României, Adrian Năstase, opinează că este doar o problemă de timp până când va avea loc o agresiune militară a Federației Ruse asupra Ucrainei.

Potrivit fostului politician, este evident că, în momentul de față, chiar dacă nu au început operațiunile militare, războiul psihologic a început deja.

„Pare tot mai clar că întrebarea nu este dacă vom avea un conflict, în legătură cu Ucraina, ci când va începe. Dacă se respectă tradiția, probabil că vom avea cronica unui război anunțat peste o lună, când se va încheia Olimpiada de la Beijing. Pe de altă parte, este evident că, în momentul de față, chiar dacă nu au început operațiunile militare, războiul psihologic a început deja. Iar o concluzie pesimistă este că Occidentul pare dezbinat. Mă refer la reacțiile Germaniei (care a insistat pentru prudență în privința unor noi sancțiuni la adresa Rusiei, în cazul unei intervenții militare, n.r.), dar și la recenta decizie a președintelui Croației, care a anunțat că nu va participa cu trupe în cazul unui război al Rusiei în Ucraina”, a declarat Năstase, miercuri, la Antena 3.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here