Cadavrul unei foste Miss, găsit la marginea pădurii. Tânăra a fost ucisă și tranșată de soțul ei, după care i-a aruncat rămășițele în râu

0
172

O fostă regină a frumuseții a avut parte de un sfârșit tragic. Tânăra a fost ucisă cu brutalitate de propriul soț, iar bărbatul a continuat să posteze mesaje pe conturile ei sociale pentru a-și ascunde crima.

Născută într-un orășel din Siberia, Ksenia Sapozhkova a fost desemnată Miss Kuzbass în 2010, iar în 2011 și-a reprezentat orașul la concursul Miss Rusia. În aceeași perioadă s-a mutat la Moscova, împreună cu soțul său care a obținut un loc de muncă la metroul din capitală.

Pe 10 ianuarie 2022, Alexander Popov, soțuș femeii, ar fi anunțat poliția că soția sa este de negăsit, după ce ar fi plecat în Dubai, apoi într-o excursie în Africa de Sud.

Anchetatorii au descoperit că femeia nu a părăsit niciodată Rusia, iar telefonul ei era localizat în Moscova. După ce au interogat rudele victimei, oamenii legii au descoperit că mesajele pe care le publica pe conturile de social media nu erau scrise de ea, scrie Russia Today.

Soțul femeii a fost surprins când căra saci de gunoi

Principalul suspect în cazul dispariției Kseniei a devenit chiar soțul său, mai ales după ce polițiștii au aflat că, în luna august, și-a trimis fiica să locuiscă cu niște prieteni. În aceeași perioadă, bărbatul a fost văzut cărând mai mulți saci de gunoi, apoi și-a vândut apartamentul și mașina.

În fața justiției, Popov a recunoscut că și-a ucis soția, în urma unui scandal conjugal, apoi i-a aruncat rămășițele în râu. Pentru a nu trezi suspiciuni, bărbatul a continuat să posteze de pe conturile de social mdia ale femeii.

„Astăzi, în cursul acțiunilor de investigație ale anchetatorilor și specialiștilor criminaliști, împreună cu angajații Departamentului de Investigații Criminale din Moscova, cadavrul unei femei a fost găsit într-o centură forestieră de pe teritoriul Noii Moscove”, a declarat vineri Iulia Ivanova, purtătorul de cuvând al Poliţiei din capitala Rusiei.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here