Constantin, unul dintre șoferii implicați în tragedia din Iași, a salvat, fără să știe, două vieți. „Dacă oprea, îi omora și pe ei”

0
177

În dubiță era și Maricel Moroșanu, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din satul Boureni. Potrivit mărturiei familiei, tânărul i-ar fi donat celule stem surorii sale bolnave de cancer.

Sora şi fratele unui tânăr din localitate trăiesc pentru că Marcel nu i-a luat şi pe ei în maşină, iar Constantin a salvat, fără să ştie, două vieţi.

„Trebuiau să vina la Iași la mine la spital și au avut noroc că nu s-au dus cu mașina cu el și a plecat înainte. La ocazie. Și nu l-au luat. Au scăpat. Că altfel erau morți și el și sora mea. Au făcut semn să îi ia ocazie și nu i-a luat. Dacă oprea îi omora și pe ei„, povestește un tânăr, potrivit Observator TV.

„Toți erau tineri, toți cu familii, cu copii”

Primarul comunei Balș, Constantin Golduț, a povestit că șoferul autoutilitarei îi era o cunoștință apropiată și că de când îl știe, de cel puțin 15 ani, lucra în construcții. De asemenea, toți cei care și-au pierdut viața locuiau în comună sau aveau rude.

„Era băiat gospodar aici în comună, cu căsuță frumoasă, familie, cu 2 copii mici, e tragic ce s-a întâmplat. Făcea renovări de case, apartamente, că asta era specificul lui ca activitate, era meseriaș în cosntrucții”, a precizat Constantin Golduț pentru Gândul.

Acesta spune că de când s-a aflat în sat despre accident s-a pornit un val de solidaritate, a fost contactat de diferite firme care vor să ajute familiile celor decedați.

„Am fost contactat de firme de pompe funebre care și-au exprimat dorința să suporte toată cheltuiala, cineva va sponsoriza toată cheltuiala pe partea de sicrie, transportul de la IML la capelă, cineva s-a oferit să sponsorizeze masa care se face atunci la înmormântare. Vom încerca să ajutăm și familiile după, să vedem cum îi putem ajuta și după. Toți erau tineri, toți cu familii, cu copii, e o problemă foarte sensibilă”, a completat primarul comunei Balș.

Un tragic accident rutier a avut loc, marți, pe DN 28 Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca. Șapte persoane și-au pierdut viața. În accident au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism.

Citește și

Tânărul care a produs accidentul cu șapte morți de la Iași conducea camionul cu cartela unui alt șofer

Cine e șoferul care ar fi provocat accidentul în care au murit șapte oameni. Radu avea 30 de ani și urma să se căsătorească

Șapte persoane au murit într-un accident produs în Iași (VIDEO)

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here