Meteorologii anunță temperaturi de primăvară începând de luni. Care sunt zonele în care se vor atinge și 18 grade Celsius

0
181

Primăvara va veni mai devreme, la mijlocul lunii februarie, spun meteorologii. De luni, 14 februarie,  se încălzește în toată țara, iar temperaturile vor ajunge săptămâna viitoare chiar și la 18 grade Celsius.

Alina Șerban, meteorolog ANM,  spune că primele regiuni în care se vor atinge temperaturi de primăvară sunt cele din sud, iar de marți încălzirea vremii se va resimți și în Capitală.

”Se încălzește din nou. Până la sfârșitul săptămânii care urmează ne așteptăm la temperaturi maxime ce vor atinge 17-18 grade, cel mai probabil în sudul și vestul teritoriului.

Încălzirea va începe de mâine și se va resimți în regiunile vestice, acolo unde temperaturile maxime vor urca spre 10-11 grade, apoi, de marți, și în partea de sud și, de miercuri, și în celelalte regiuni, chiar dacă vor mai fi ușoare advecții reci ce se vor resimți în jumătatea de nord a teritoriului. Per total, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată.

În zilele următoare se va încălzi. Mâine, asemănător cu astăzi, iar, de marți, temperaturile vor crește și în zona Capitalei”, a spus meteorologul ANM Alina Șerban pentru antena3.ro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here