O șoferiță din Argeș și-a băgat în spital cei trei copii minori, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

0
303

Trei copii au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat violent într-un cap de pod din beton. La volan se afla chiar mama lor, în vârstă de 36 de ani, care – în mod inexplicabil – a părăsit strada și a ieșit în decor.

Accidentul a avut loc în comuna Budeasa din judetul Argeș, pe un drum drept. Tocmai de aceea este inexplicabil de ce șoferița a ieșit în decor.

În mașină cu ea se aflau, pe bancheta din spate, cei trei copii ai ei: o fetiță de trei ani și doi băieți, unul de șapte ani, altul de 10. În momentul impactului, toți trei au fost aruncați în față, peste bord, pentru că nu aveau centuri de siguranță. Femeia conducea un autoturism marca Dacia Sandero.

Localnicii au auzit zgomotul și au ieșit imediat afară, în special cei la a căror poartă s-a întâmplat accidentul:

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au fost trimise la locul accidentului, a precizat Romeo Safta, de la ISU Argeș:

Dintre cei trei copii fetița de trei ani este în stare critică. Ea are multiple rani și traumatisme, dar și leziuni interne. A fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă și s-a plecat imediat cu ea către spital. La fel și cu ceilalți doi copii.

Mama copiilor este și ea rănită, dar a refuzat intervenția medicilor și transportul la spital. S-a dus împreună cu copiii săi la pediatrie.

FOTO – ISU Argeș

Circulația auto a fost blocată în zonă, cât timp salvatorii au intervenit la accident. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here