Cum a reacționat Puya când soția sa a renunțat la haine în plină stradă. S-a aflat prima echipă care merge mai departe în Guatemala, la America Express

0
199

America Express, show-ul de televiziune de la Antena 1 în care 7 echipe luptă să câștige marele premiu a ajuns la etapa a patra. Luni seară, o echipă a câștigat prima Imunitate din această etapă.

FOTO Antena 1

FOTO Antena 1

În cea de-a patra etapă a competiției America Express, cele 7 echipe rămase în competiție luptă pentru a-și asigura un bilet către Guatemala. În ultima ediție care a avut loc în Mexic echipele au avut o misiune aproape imposibilă. 

Acestea au primit un cub imens de gheață pe care au trebuit să îl care până la finalul cursei, la Irina. Aceștia au fost puși în dificultate deoarece trebuiau să ajungă la Irina cu cubul de gheață deși se luptau și cu temperaturile foarte ridicate din acea zi. În drumul spre Irina Andreea Bălan a încercat să facă un pact cu frații Gavril doar că aceștia trebuiau să care și cubul de gheață al fetelor. 

Echipa Cortea și Bordea au avut parte de momente tensionate peste care au trecut cu un schimb de replici ironice, așa cum și-au obișnuit fanii, atunci când aveau de făcut vată de zahăr pe băț. 

Cum a reacționat Puya când și-a văzut soția în costum de baie în plină stradă

Unul dintre cele mai tensionate momente ale ediției a fost între Puya și soția sa Melinda. În timp ce aceștia făceau autostopul, Melinda a renunțat la tricou din cauza căldurii. Puya nu a fost de acord cu decizia soției sale. El credea că aceasta va lua ceva peste costumul de baie.

„Eu când ai spus că îți pui costum de baie mă gândeam că îți pui și ceva după aia, nu așa dezbrăcată. (…) Nu suntem pe plajă, suntem pe marginea străzii. (…) Estetic, ca să zic așa, o dădea bine cum arătam noi acolo. (…) Ce ar fi acum să stăm în chiloți”, i-a reproșat Puya soției.

Melinda nu a înțeles de ce soțul său o ceartă, dar s-a îmbrăcat cu un tricou chiar dacă nu mai suporta umiditatea ridicată din acel moment. 

„Dacă aș fi pe plajă în costum de baie? (…) Nu pot să stau așa că mă ceartă soțul. (…) Mor de cald. Era foarte, foarte cald și clima umedă tare”, i-a răspuns Melinda.

Ovidiu și Joaquin câștigă Imunitatea în etapa a patra

Ovidiu și Joaquin și-au revenit după ce în etapa trecută au intrat la cursa pentru ultima șansă. De data aceasta cei doi au făcut echipă foarte bună și au ajuns primii la Irina cu o cantitate foarte mare de gheață care le-a asigurat prima poziție în detrimentul echipei formată din Bie și Mikey. 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here