Elena Petrescu, noul viceprimar al Sectorului 3

0
128

Consiliul Local al Sectorului 3 a ales-o viceprimar pe Elena Petrescu, din partea PSD, în ședința de luni. Social democrata îl înlocuiește astfel pe liberalul Alexandru Oancea, care și-a dat demisia în martie 2022.

Foto: Primaria Sectorului 3

Foto: Primaria Sectorului 3

Potrivit actului normativ iniţiat de consilieri locali ai PSD, George-Alexandru Oancea şi-a prezentat demisia din funcţia de consilier local pe 8 iulie 2022, prin hotărârea nr. 301 din 14 iulie 2022 constatându-se încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local, potrivit Agerpres. De asemenea, s-a constatat încetarea de drept a funcţiei de viceprimar, declarându-se ambele funcţii vacante.

Sursa citată arată că prin hotărârea nr. 262 din 28 octombrie 2020, Consiliul Local i-a ales ca viceprimari pe Ştefan-Lucian Judele şi George-Alexandru Oancea, dintre aceştia Judele fiind desemnat să exercite calitatea de înlocuitor de drept al edilului Sectorului 3.

Contre între viceprimarul USR si Robert Negoiță

Un Consiliu Local din luna februarie a acestui an a avut pe ordinea de zi eliberarea din funcția de viceprimar al Sectorului 3 a lui Lucian Judele, însă propunerea nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată, potrivit News.ro.

Viceprimarul USR a precizat după eșuarea eliberării din funcție că „tentativa domnului Robert Negoiță de a mă elimina nu i-a reușit”. 

Lucian Judele a depus în trecut o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 pe numele unei firme care este deținută majoritar de părinții primarului Robert Negoiță. Viceprimarul a depus plângere penală pentru intimidare și pentru că i-ar fi fost pusă în pericol viața.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here