Un incendiu masiv a cuprins mai multe depozite la nord-est de Paris

0
176

Pompierii au fost mobilizați într-un număr impresionant. Peste 200 de luptători cu focul și 55 de autospeciale au ajuns la fața locului. 

Foto: Arhiva Adevărul

Foto: Arhiva Adevărul

 Spații de depozitare cu o suprafață de 8 mii de metri pătrați. m a luat foc în comuna Bobigny, la nord-est de Paris, pompierii nu au reușit să facă față incendiului de mai bine de o oră. Acest lucru a fost anunțat vineri seară de prefectura departamentului Seine-Saint-Denis.

Vineri seara, Bobigny (un orășel la la nord-est de Paris) a fost scena unui incendiu impresionant. La ora 20.00, flăcările a izbucnit într-un depozit de pe strada Bernard, depozit în care erau depozitate textile, baterii și trotinete electrice . Incendiul a fost atât de intens încât primii pompieri de la fața locului au cerut rapid întăriri. În timp ce în urmă cu doar câteva zile, Aubervilliers s-a confruntat cu un incendiu violent, de data aceasta a venit rândul lui Bobigny. 

Mobilizarea este amplă: 200 de pompieri , 55 de motoare au fost dislocate pentru a lupta cu focul. 

Într-un tweet, prefectura le-a cerut localnicilor să țină ferestrele închise și să stea departe de foc. Nu s-a specificat dacă fumul era toxic.

Potrivit informațiilor raportate de franceinfo și atribuite unei surse din poliție, incendiul a avut originea în depozitul companiei Paris Glamour, situat pe rue Benoît Frachon. Compania, care este specializată în comerțul cu textile, a ocupat un spațiu de 8.000 m². 

La rândul său,  canalul BFMTV clarifică faptul că în clădire ar putea fi depozitate și trotinete electrice și baterii. Prefectul de Seine-Saint-Denis a confirmat pentru BFMTV că nimeni nu se afla în interiorul clădirii când a izbucnit incendiul.

În operațiunea de stingere a incendiilor sunt implicați 200 de pompieri. Până la ora locală 23:00 (00:00 sâmbătă, ora Bucureștiului) focul nu fusese adus sub control. 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here