Noi imagini cu Andreea Bălan și noul iubit, Victor Cornea: „Sunt mai fericită ca niciodată”

0
155

După ce presa a speculat că artista ar iubi din nou, Andreea Bălan a decis să-și oficializeze relația cu tenismenul Victor Cornea chiar de ziua ei de naștere. Cântăreața a publicat sâmbătă, 15 iulie, pe contul său de Instagram noi imagini cu iubitul ei.

Andreea Bălan și Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea. Foto: Arhivă

De curând, celebra artistă, în vârstă de 39 de ani, a publicat noi fotografii cu Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani. Postarea este însoțită de următorul mesaj: „Mână în mână până la sfârșitul lumii”.

Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, anunța vineri, 23 iunie, artista în postarea publicată pe Instagram. 

Însă, înainte de a confirma relația, Andreea Bălan s-a pozat într-o bluză cu numele jucătorului de tenis imprimat pe ea. Imaginea a devenit rapid virală, adunând peste 5.000 de aprecieri în primele două ore. 

Andreea Bălan s-a pozat într-o bluză cu numele jucătorului de tenis imprimat pe ea. Foto Instagram

Andreea Bălan s-a pozat într-o bluză cu numele jucătorului de tenis imprimat pe ea. Foto Instagram

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, împreună cu care are două fetițe. Timp de doi ani, vedeta a ales să păstreze tăcerea cu privire la viața sa privată, însă în prezent pare cu adevărat fericită alături de noul partener. 

Victor Cornea este locul 1.212 mondial la simplu, asta pentru că și-a concentrat atenția către proba de dublu, clasament în care ocupă poziția a 84-a ATP. Anul acesta tenismenul a câștigat 5 trofee la dublu, toate la competiții de tip challenger. 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here