Ianis Hagi, banii curg și în Spania: Salariul său la Alaves

0
138

Faptul că Hagi jr e un fotbalist cu potențial, care plătește acum pentru accidentarea gravă pe care a avut-o în 2022 reiese și dintr-o decizie luată de Rangers. Formația scoțiană l-a cedat pe Ianis la Alaves, fără pretenții financiare. Ibericii vor achita doar salariul lui Ianis, de aproximativ 1,3 milioane de euro pe sezon.

Ianis Hagi speră să fie și în lotul echipei naționale pentru meciurile din septembrie

Ianis Hagi speră să fie și în lotul echipei naționale pentru meciurile din septembrie

La finalul acestei stagiuni, românul se poate întoarce la Rangers sau poate continua la Alaves. Decizia va fi luată de vicecampioana Scoției. Semn clar că gruparea din Glasgow mizează pe o revenire a lui Ianis la o formă sportivă optimă, dacă acesta va reuși să-și câștige locul de titular la Alaves.

Până vom vedea cum se va descurca românul în Spania, un prim semn bun e că Hagi a primit tricoul cu numărul 10 la noua sa echipă. Iar asta denotă că antrenorul Luis Garcia (50 de ani) are încredere în Ianis. De altfel, cei de la Alaves au făcut un anunț spectaculos, în momentul în care au rezolvat aducerea lui Hagi la echipă. „Bine ai venit, magicianule! Deportivo Alaves adaugă talent, versatilitate, execuții bune și pericol de la loviturile libere, odată cu sosirea lui Ianis Hagi“, au scris cei de la Alaves pe rețelele de socializare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here