Polițist bătut de fiul unui afacerist iordanian, într-un local din Craiova VIDEO

0
142

Scandalul a început de la agentul de penitenciar care s-a supărat că solistul formației ce cânta în local stătea doar la masa iordanianului și încasa bacșișuri. Polițistul ar fi încercat si ia microfonul cântărețului, iar totul a degenerat într-o bătaie violentă.

Captură video

Captură video

Incidentul a avut loc în seara zilei de 16 septembrie 2023. Agentul de penitenciar era la masă cu mai mulți prieteni.

Fiul unui cunoscut om de afaceri din Craiova, de naționalitate iordaniană, însoțit și el de mai mulți amici, stătea la o masă alăturată. În local cânta o formație, iar solistul alesese de minute bune să cânte doar la masa iordanianului.

Inițial, agentul de penitenciar i-ar fi reproșat cântărețului că nu se află la o petrecere privată și că nu ar trebui să-i ignore pe ceilalți clienți din local.

Când a văzut că este ignorat, polițistul s-ar fi dus la cântăreț și ar fi încercat să-i ia microfonul. Imediat, fiul omului de afaceri și prietenii săi au sărit la bătaie. 

Întreaga bătaie a fost surprinsă de camerele de supraveghere din local

Informații incomplete oferite de IPJ Dolj

La o zi după incident, reprezentanții IPJ Dolj au vorbit într-un comunicat despre incident. Evenimentul a fost prezentat, sec, în câteva rânduri.

În dimineața de 16 septembrie a.c., în jurul orei 05.31, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că un alt bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 37 de ani ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută„, au transmis reprezentanții IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

Informațiile oferite de IPJ la aproape 30 de ore de ore după eveniment sunt incomplete şi pot lăsa loc la interpretări, având în vedere că implicat în scandal a fost fiul unui cunoscut om de afaceri din Craiova.

În urma evenimentului s-au înregistrat două victime: agentul de penitenciar şi un prieten al acestuia. Amândoi au ajuns la Spitalul de Urgență din Craiova, unde au fost imediat internați.

„Cele două victime au ajuns în Unitatea de primiri Urgențe din Craiova în ziua de 16 septembrie. Primul, în jurul orei 6 dimineața, celălalt câteva ore mai târziu. Pacienții au suferit politraumatisme prin agresiune fizică. Unul dintre ei are traumatism cranio-cerebral acut, fractură de mandibulă, traumatism toraco-abdominal și multiple fracturi costale. Celălalt prezintă şi el traumatism facial acut şi multiple contuzii toracice„, a declarat dr. Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență din Craiova.

Fiul omului de afaceri a fugit

Polițiștii au stabilit că 7 persoane ar fi participat la eveniment. Cinci dintre ele au fost deja audiate. Fiul omului de afaceri şi un prieten al acestuia au reușit să fugă şi sunt căutați de polițiști, fiind dați în consemn la frontieră. Cazul a fost preluat de un procuror.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here