Cele mai populare metode de plată practicate de cazinourile din România

0
245

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se fac plățile la un cazino, atât pentru depunerea mizelor cât și pentru retragerea/decontarea câștigurilor, atunci acest articol este pentru tine.

În primul rând trebuie să știi că modalitățile diferă în funcție de tipul de cazinoul la care alegi să joci: tradițional sau virtual. Este evident că în cazul cazinourilor fizice clienții preferă să joace în marea lor majoritate cu cash, să poată număra jetoanele primite și să se asigure astfel că totul este în regulă. Bineînțeles, și la efectuarea retragerilor, aceiași clienți preferă să primească potul în bani gheață. Senzația ținerii în mână a unei sume mari de bani este una specială pentru mulți oameni și poate reprezenta o ocazie unică cu care nu se vor întâlni de prea multe ori în viață.

Dacă ne referim însă la cazinourile online, este important de știut faptul că acestea folosesc cam toate metodele de plată la care te-ai putea gândi și care sunt disponibile pe teritoriul țării noastre: orice tip de card de debit/credit Maestro, Mastercard sau Visa, vouchere electronice cu valori predefinite (A-bon, Flexepin), aplicații mobile Apple Pay și Google Pay, transfer bancar, portofele electronice PayPall, Skrill, Revolut, Neteller, etc.

Dacă vorbim însă de cele mai populare metode de plată la cazinourile online din țara noastră, primul loc este ocupat de cardurile de credit și debit, urmat de portofelele electronice și de aplicațiile mobile de plată. Practic acestea sunt și cele mai utilizate metode de plată pe care românii le folosesc pentru a achiziționa anumite produse de pe internet sau pentru a plăti diverse taxe, impozite și chiar facturi.

Cât de sigure sunt plățile electronice efectuate la cazinouri?

Când vine vorba de efectuarea unor depuneri în contul de jucător (bankroll), utilizatorii sunt deseori circumspecți și se gândesc de două ori înainte să facă o tranzacție. Trebuie știut însă că toate metodele de plată acceptate sunt sigure, deoarece ele beneficiază de cele mai bune tehnologii de criptare a datelor.

În plus, pentru a fi cât mai sigur, verifică personal site-ul de jocuri de noroc pe care vrei să joci. Pentru asta, caută numele site-ului pe Google și examinează rezultatele. Apoi uită-te la protocolul de securitate folosit: deținerea unui protocol „https” confirmă existența unui certificat SSL și este mult mai de încredere decât unul care utilizează doar protocolul http. Apoi poți verifica starea de securitate a site-ului, prin inspectarea vizuală a adresei web a site-ului, unde trebuie să apară un lăcățel verde. Dacă ți se pare complicat și consumator de timp să faci un astfel de demers, poți încerca varianta mai simplă: intri direct pe o platformă dedicată, cum e Jucătorul.ro, unde găsești, într-un singur loc, toate cazinourile online din România care dețin licență și care funcționează în condiții de siguranță și securitate maximă.

Cât de rapide sunt aceste plăți?

Timpul de procesare a plăților diferă în cazul depunerilor și retragerilor. Astfel, dacă în cazul depunerilor, transferul banilor se face instant, în cazul retragerilor timpul poate să difere de la câteva minute, la câteva zile. Totuși, cele mai bune performanțe sunt înregistrate în cazul portofelelor electronice de tip PayPall, Skrill sau Revolut. Timpul de procesare pentru portofelele electronice este mult mai scurt decât în cazul altor metode de plată. În plus, poți rămâne anonim, fără să-ți dezvălui informațiile personale și bancare, precum în cazul cardurilor de credit/debit.

Verifică ce taxe impune cazinoul la retrageri.

Înainte de a te alătura unui cazino, este important să te interesezi despre taxele percepute de acesta, citind atent secțiunea Termeni și condiții. Ca să-ți fie mai ușor, îți recomandăm să intri direct aici și să cauți informația dorită. În plus, poți face și o comparație între cele mai bune oferte de taxare oferite de cazinouri la acel moment. Trebuie să știi însă că taxele pot fi diferite în funcție de metodele de plată alese la depunere. În orice caz, marea majoritate a cazinourilor online din România impun o taxă cuprinsă între 0 și 2% din sumă.

Nu în ultimul rând este important de știut faptul că site-urile de jocuri de noroc nu permit schimbarea modalității de tranzacționare între o depunere și o retragere. Cu alte cuvinte, dacă ai ales să faci o depunere cu cardul de debit, tot pe acel card se va efectua și retragerea.

Sursa foto: Unsplash.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here