Batjocorire dusă la extrem: Şi pictat întreaga casă doar pentru a râde o vecină / Gestul extrem a revoltat tot cartierul

0
349

Susan Wieland, din California, se simte atacată de femeia care locuieşte vizavi de ea, cunoscută sub numele de Kathryn Kidd, despre care bănuieşte că vrea să îşi bată joc de aspectele genelor ei.

„Simt că am fost atacat direct referitor la exteniile de gene. Cu siguranţă gestul îmi este destinat mie. Le-am făcut aici, pe plaja Manhattan, şi le-au făcut mult prea mari. Acum este pictat pe casă”, a declarat aeasta pentru The Sun

 

Disputa dintre cele două femei de la plaja Manhattan a început când Kathryn s-a mutat în zonă şi a cumpărat un apartament cu două etaje pe aceeaşi stradă.

Potrivit surselor, Kathryn a început să-şi irite vecinii cu atitudinea ei obraznică şi încălcarea a regulilor din momentul în care s-a mutat acolo.

Se spune că aceasta a apărut, în ziua în care s-a mutat, într-un Mercedes decapotabil cu o plăcuţă de înmatriculare pe care scria: „Dă-te la o parte, prinţesă, Regina a ajuns”.

După acest gest, femeia a început să închirieze pe termen scurt apartamentul, fapt care este ilegal în zonă.

După ce a nemulţumit mai mulţi vecini, a fost raportată consiliului municipal, care a amenat-o cu 4.000 de dolari în luna mai a acestui an.

Cu toate acestea, ca răspuns la faptul că a „pârâtă”, ea s-a întors acasă şi şi-a vopsit pereţii roz aprins şi i-a înfrumuseţat cu un emoticon mare care are la ochi genele false false şi la gură un fermoar.

După ce a văzut muralul ofensator, Susan a spus că: „Am impresia sinceră că sunt batocorită de ea. Acest cuvânt îmi vine în minte încontinu: este un bully şi crede că are dreptul să facă asta. Nu vrea decât să facă lucrurile incomode pentru noi”.

Cu toate acestea, Kathryn se pare că nu îşi vede greşelile.

Aceasta a declarat că:: „În loc ca toată lumea să fie atât de mohorâtă, mereu atât de deprimată, întotdeauna să-şi bage nasul în treburile altor oameni… Am vrut doar să trimit un mesaj –  a fi fericit, a fi colorat, a fi pozitiv şi a fi bucuros”.

Un grup de rezidenţi aa mers la consiliul municipal pentru a cere ca emoticoanele să fie acoperite, cu toate acestea, directorul de dezvoltare comunitară, Anne McIntosh, spune că nu sunt interzise picturile murale sau graficele de pe pereţii locuinţelor.

„Comunităţile mai vechi, precum plaja Manhattan, au o mulţime de arhitectură eclectică, care au fost construite de-a lungul timpului … şi cred că oraşul nu a dorit niciodată să reglementeze prea mult capacitatea oamenilor de a avea casa lor aşa cum o doresc”, a delcarat aceasta”, a declarat Anne McIntosh.

O comisie de urbanism este programată să revizuiască problema pe 28 august.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here