„Avem şi Dorei”. Ce spune Negoiţă despre descărcarea de pământ peste copaci în Parcul Pantelimon

0
164

„Am dus într-adevăr pământ şi vom duce în continuare pentru că Parcul Pantelimon este în plină reorganizare, este în plin şantier şi vrem să-l facem să arate cel puţin că parcul IOR, care e cel mai frumos parc din Bucureşti”, a declarat, marţi, Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 al Capitalei.

Întrebat cum comentează situaţia faptul că oamenii din zonă se plâng că s-a turnat pământ peste copaci, Negoiţă dă vina pe „Dorei”.

„Avem şi <<Dorei>>, nu trebuie să condamnăm un proiect vast pentrut un <<Dorel>> care a făcut o prostie. Avem mari probleme cu forţa de muncă. Din cauză că Guvernul plăteşte oameni să stea acasă cu ajutoare sociale şi ştim bine că specialiştii îi întâlnim pe la aeroport, că nu prea mai lucrează în România din cauza asta”, a mai precizat Negoiţă.

Reacţia primarului Sectorului 3 Bucureşti vine după ce la sfârşitul lunii august, în spaţiul public au apărut imagini cu mai multe basculante care descărcau pământ şi moloz în Parcul Pantelimon de la marginea Capitalei.

„În Parcul Pantelimon, una dintre societăţile Primăriei Sector 3, Algorithm Construcţii S3, a început să aducă acolo resturi din demolări de la şantierul parcării din Bulevardul Decebal, şi s-a format un munte de 7-8 metri înalţime din aceste resturi, moloz plus pământ, care a acoperit instalaţia din parc, băncile, arborii, au astupat tot acolo. Sunt şi bucăţi mari de moloz, nu doar pământ. Oricum, depozitarea de pământ era ilegală, iar depozitarea de deşeuri este agravantă în acest caz. Am sesizat DIICOT, Parchet şi Poliţie, Garda de Mediu, şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi cea a sectorului 3. Poliţia locală a venit şi e plecat aşa cum a venit, nu a încheiat niciun act. Am înţeles că au venit şi cei de la Garda de Mediu”, a declarat, pentru Mediafax, Octavian Berceanu, consilier general din partea USR.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here