Până nu văd votul ALDE la moţiune nu cred că Tăriceanu e în opoziţie

0
157

„Eu până nu văd votul ALDE la moţiune nu cred că Tăriceanu e în opoziţie. Şi ce înseamnă asta că ALDE e în opoziţie şi Teodor Meleşcanu, încă membru ALDE, conduce Senatul? Vom afla curând dacă ALDE şi Pro România chiar s-au supărat pe PSD sau îşi creează argumente pentru o nouă negociere de pe poziţii de forţă cu PSD”, a scris, marţi, pe Facebook, liderul USR Dan Barna.

Barna a mai adăugat că lui Tăriceanu îi este frică de alegătorii care i-au poziţionat partidul la ”subsolul” clasamentului la alegerile parlamentare.

„Călin Popescu Tăriceanu răspunde de pe holuri că nu vrea alegeri anticipate şi îşi aminteşte că avem un guvern în funcţie. Da, acel guvern Dăncilă din care a ieşit trântind uşa şi pe care pretinde că vrea să-l dea jos la moţiune. Lui Tăriceanu îi este foarte frică de alegătorii care i-au trimis partidul în subsolul clasamentului la europarlamentare din cauza complicităţii în rele cu PSD, mutilarea independenţei justiţiei şi slăbirea economiei româneşti”, a afirmat Barna.

Preşedintele USR a mai transmis că alianţa USR PLUS a trimis Pactul pentru alegeruile anticipate.

„Noi, Alianţa USR PLUS, vrem anticipate, am trimis Pactul pentru anticipate tuturor factorilor politici implicaţi şi aşteptăm răspunsuri responsabile, nu ca acesta primit de la deja fostul preşedinte al Senatului care trebuie să decidă unde vrea să fie, la putere sau în opoziţie”, a conchis liderul USR.

Alianţa USR PLUS propune un pact politic pentru declanşarea alegerilor anticipate odată cu cele locale, deoarece este o soluţie care ar putea scoate România din criza produsă de actualul Guvern, care nu mai are susţinere.

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here