Vor fi aruncaţi în gura lui Iohannis şi sfâşiaţi

0
102

Preşedintele ALDE Bihor, Ciprian Blejan, susţine că premierul Viorica Dăncilă „a renunţat la orice brumă de coerenţă şi decenţă şi încearcă acum să-şi peticească Guvernul cu candidaţi <furaţi> pe la colţuri. Ruşinea, de astă dată, nu e doar a celor care <fură>, ci şi a celor care se lasă îmbrobodiţi şi acceptă să intre în astfel de stratageme deznădăjduite: Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă şi Ştefan Băişanu, aşezaţi acum defel comod, cu şezutu-n două luntri, vor fi aruncaţi în <gura> lui Iohannis, ca să poată fi sfâşiaţi în direct, în prime time”.

Acesta adaugă că nu este important de ce au acceptat „blatiştii să devină uneltele unui război politic, întregind şirul de diletanţi şi fripturişti pe care Dăncilă îi bagă acum pe teren ca să marcheze, cum altfel, un autogol”.

„Important de menţionat e că în şedinţele Biroului Politic Central al ALDE s-a hotărât, cu o majoritate covârşitoare, nu doar denunţarea protocolului cu PSD, precum şi retragerea din coaliţia de guvernare, ci şi excluderea oricărui membru ALDE care acceptă o desemnare din partea altui partid într-o funcţie publică fără acordul partidului. Toate cele trei decizii au fost corecte, pentru că nu urmăreau scopuri mărunte. ALDE va strânge rândurile şi, cu siguranţă, va ieşi mai puternic din această încercare”, arată într-un comunicat preşedintele ALDE Bihor, Ciprian Blejan.

Foto: Ciprian Blejan/ Facebook

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here