Fac apel la colegii din Echipa Barna să lase jocurile politicianiste şi să ne aşezăm la masă pentru a pregăti localele şi eventualele anticipate

0
491

„Regret că, tocmai în ziua în care premierul Orban anunţă anticipate, o parte a USR, în frunte cu preşedintele Dan Barna, alege să accentueze diviziunea internă din partid, propunând un document programatic care să justifice plasarea USR ca partid de «centru dreapta modern». USR şi-a definit clar valorile prin adoptarea Cartei Valorilor în Comitetul Politic şi prin aderarea la ALDE Europe şi la grupul Renew Europe în Parlamentul European”, a scris Dumitru Dobrev, vineri, pe Facebook.

Acesta a făcut un apel la Echipa Barna să renunţe la jocurile politicianiste şi tot partidul să se pregătească de alegerile locale şi posibil cele anticipate.

„Fac apel la colegii din Echipa Barna să lase jocurile politicianiste şi să ne aşezăm la masă pentru a pregăti localele şi eventualele anticipate. Presiunea pentru alegeri în două tururi şi situaţia de la Bucureşti, unde în absenţa celui de-al doilea tur e vital să avem candidat unic al opoziţiei, sunt adevăratele priorităţi în acest moment”, a conchis Dobrev.

Dumitru Dobrev este fondator al Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USR). El a fost vicepreşedinte al USR între 2016 şi 2017, iar în prezent face parte din Biroul Naţional al partidului, echipa „Uniţi Salvăm România”.

De asemenea, Mihai Goţiu l-a întrebat pe Dan Barna dacă îşi dă demisia în cazul în care peste jumătate din membrii USR nu îşi asumă documentul doctrinar al partidului. Senatorul USR se mai întreabă dacă formaţiunea reprezintă acum cu adevărat cetăţenii sau doar pretinde că este anti-sistem.

Echipa Dan Barna a pus la dispoziţia membrilor partidului, înainte de începerea referendumului intern, documentul doctrinei pentru poziţionarea ca partid de centru dreapta modern. În document este prezentat planul de acţiune, structurat în cinci paşi şi 10 pachete de politici pentru guvernarea USR.

Sursă FOTO: Uniunea Salvaţi România – USR / Facebook

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here