FOTO Atac armat la o şcoală din Mexic. Un elev de 11 ani şi-a ucis profesorul, a rănit alte şase persoane şi s-a sinucis

0
391

Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei locale 09:00, la şcoala privată „Colegio Cervantes” din oraşul Torreón, în statul Coahuila. Băiatul ar fi cerut să meargă la toaletă, iar după 15 minute de absenţă, profesorul s-a dus să verifice dacă acesta se simţea bine. Băiatul a revenit în clasă trăgând focuri de armă, care au făcut mai multe victime, potrivit BBC.

 

Printre cei răniţi se numără cinci elevi şi un profesor de educaţie fizică. Victimele se află la spital, în afara pericolului. 

 

 

Motivele pentru care copilul a recurs la acest gest nu sunt clare. Deşi rata criminalităţii din Mexic este în creştere,  atacurile armate şcolare sunt un eveniment rar. 

 

Băiatul – care nu a fost numit – era descris ca un elev bun, locuia cu bunica sa şi avea un comportament normal, a declarat primarul Jorge Zermeño. Acesta avea asupra lui două arme în timpul atacului, pe care nu se ştie cum le-a obţinut, a adăugat acesta.

 

Poliţia încă încearcă să localizeze părinţii copilului. Zeci de poliţişti şi soldaţi au înconjurat perimetrul şcolii.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here