Harry şi Meghan vor pierde titlurile regale şi nu vor mai primi bani publici

0
507

Ducele şi Ducesa de Sussex au anunţat că intenţionează să restituie cele 2,4 milioane de lire sterline, provenite din banii contribuabililor, folosite pentru a redecora reşedinţa Frogmore Cotttage, care va rămâne casa lor familială din Regatul Unit al Marii Britanii.

Cuplul nu o va mai reprezenta oficial pe Regina Elisabeta a II-a.

Noul acord va intra în vigoare în această primăvară.

Înţelegerea vine după ce cuplul a anunţat, la începutul acestei luni, că vrea să se retragă din rolul de membri seniori al Casei regale britanice.

Regina Elisabeta a II-a: Harry, Meghan şi Archie vor rămâne mereu membri iubiţi ai familiei

Regina Elisabeta a II-a a transmis, într-un comunicat separat, că, multe luni de conversaţii şi alte discuţii recente, este „mulţumită că împreună am găsit o cale constructivă şi încurajatoare pentru nepotul meu şi familia lui”.

„Harry, Meghan şi Archie vor rămâne mereu membri iubiţi ai familiei”, transmite monarhul britanic.

„Recunosc provocările prin care au trecut ca urmare a atenţie publice insense din ultimii doi ani şi îi sprijin în dorinţa lor de a avea o viaţă mai independentă. Vreau să le mulţumesc pentru dedicarea în munca lor din întreaga ţară, în Commonwealth şi mai departe şi sunt în mod special mândră de cum a reuşit Meghan să devină atât de repede un membru al familiei. Este speranţa întregii noastre familii ca înţelegerea de astăzi să le permită să înceapă să construiască o nouă viaţă fericită şi liniştită”, a mai transmis monarhul britanic.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here