Caz revoltător! Câine din rasa rottweiler, ucis în bătaie într-o comună din Ialomiţa: Voi depune plângere penală

0
552

„În cursul zilei de astăzi  a fost un apel pe 112 de la un bărbat de 36 de ani din Barcanesti, care reclamă faptul că vecinul său i-a lovit câinele cu un par în cap.

În urma verificărilor a reieşit faptul ca animalul în cauză ar fi intrat pe proprietatea unui bărbat de 69 de ani din comuna Barcanesti, care a declarat poliţiştilor ca ar fi lovit câinele din rasa rottweiler pentru a se apăra.

În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar de cercetare penala pentru săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor cu intenţie, fără drept”, a tranmis IPJ Ialomiţa.

Totuşi, surse susţin că trei bărbaţi ar fi ucis câinele dându-i de băut otravă şi în bătându-l cu o rangă ce avea cuie înfipte în ea.

Proprietarul asociaţiei de apărare a animalelor şi-a trimis un angajat care să preia câinele pentru a-l transporta în Bucureşti, la o clină, pentru a fi salvat, însă, din păcate, câinele atât de rănit încât a murit.

De asemenea, preşedintele asociaţiei a anunţat că va cere o expertiză medicală – necropsie – şi va depune plângere penală împotriva agresorilor.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here