Vlad Voiculescu, candidat la Primăria Capitalei: Cred că am ac de cojocul oricărui domn sau doamnă care nu respectă ceea pentru mine e dincolo de orice: interesul public

0
194

După Magicamp și Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu are noi planuri mari. Vrea să fie primarul general al Capitalei. A fost desemnat deocamdată candidatul PLUS la alegerile locale din vară, rămâne de văzut dacă va și desemnat candidatul comun al Alianței USR-PLUS. Până atunci, Voiculescu a intrat în campanie și vorbește, într-un interviu pentru PressOne despre planurile sale pentru București, dar și despre scenariul în care s-ar putea izbi de un Consiliu General ostil.

Vlad Voiculescu a discutat despre relațiile profesionale pe care ar urma să le aibă cu primarii de sectoare din București și Consiliul Local în cazul în care ar câștiga alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei în cadrul unui interviu acordat PressOne

La 33 de ani am fost Ministrul Sănătății, nu cred că am fost mâncat de nimeni. Am mai văzut gheuroi și am văzut și funcționari publici care se credeau inamovibili.

„Cred că am ceva experiență în a lucra, experiență dobândită în administrație în 2016, dar nu numai asta, am lucrat peste 10 ani la Viena în organizații mari, organizații care se ocupă cu proiecte de infrastructură, proiecte foarte mari care depindeau de foarte multe ori de municipalități sau de guvern. Cred că am ac de cojocul oricărui domn sau doamnă care nu respectă ceea pentru mine e dincolo de orice: interesul public. Interesul oamenilor pentru care m-am băgat în toată povestea asta. N-am mize personale, să ajung eu într-o funcție sau alta. Mizele mele țin de fapte, de ceea ce reușesc să fac, nu de vreo funcție sau alta”, a declarat acesta.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here