Încă o persoană a murit din cauza coronavirusului în Italia, la câteva ore după anunțarea primului deces. Numărul persoanelor infectate crește alarmant

0
352

Încă o persoană a murit din cauza noului coronavirus, în Italia, numărul victimelor ajungând astfel la două, după ce un bărbat în vârstă de 78 de ani a murit vineri noapte aproape de regiunea venețiană Padova.

A doua victimă este o femeie din regiunea Lombardia, Milano, dar autoritățile nu au specificat vârsta acesteia, potrivit Mediafax.

Bărbat în vârstă de 78 de ani, originar dintr-un oraș din nordul regiunii Veneto, a murit vineri. De asemenea, în Lombardia, au fost confirmate cel puțin 14 cazuri noi, numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajungând la 19, anunță presa italiană. Noile îmbolnăviri au fost confirmate într-o serie de orășele de la sud-est de Milano.

Primul italian depistat cu coronovirus, în stare citică

Primul care s-a îmbolnăvit a fost un alergător italian, în vârstă de 38 de ani, după ce s-a întâlnit cu cineva care s-a întors din China pe 21 ianuarie, fără să prezinte simptome ale noului virus, au spus autoritățile medicale italiene. Acea persoană a fost ținută izolată și pare să prezinte anticorpi împotriva virusului.

Bărbatul de 38 de ani este acum internat în stare critică, iar soția sa și un prieten au fost și ei testați pozitiv. De asemenea, trei pacienți de la spitalul din Codogno, unde s-a prezentat bărbatul cu simptome asemănătoare celor de gripă, sunt infectați. La fel și cinci asistente medicale și doctori.

FOTO – Shutterstock

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here