Vela: Doi români întorşi din China riscă închisoarea pentru că nu au respectat carantina

0
82

Doi vânzători din judeţul Neamţ, care nu au respectat regimul de izolare la domiciliu, după ce s-au întors din China, riscă închisoarea, a declarat, luni seara, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, luni seara, într-o conferinţă de presă, că cei doi vânzători din judeţul Neamţ, întorşi din China, nu au respectat carantina.

Chiar în această seară, în videoconferinţă, în judeţul Neamţ a fost prezentată situaţia, doi cetăţeni izolaţi la domiciliu şi nu au respectat măsurile. Intră sub incidenţa Codului penal, riscă închisoare sau amendă, în funcţie de gravitatea faptei. Doi vânzători într-un magazin din Neamţ (…) au venit din China şi trebuiau să stea 14 zile în izolare la domiciliu”, a spus Vela, potrivit Mediafax.

Întrebat Cum s-a dovedit că cei doi nu au respectat carantina, Vela a spus că sunt „metode specifice ale Poliţiei”.

Prin metodele specifice ale poliţiei. Inclusiv poze, fotografii care au fost puse la dispoziţia IPJ. Fapta lor va fi documentată de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie. E documentat cazul cu probe şi procurorul va decide pedeapsa”, a răspuns Marcel Vela.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here