Mesajul unei anestezist dintr-un spital din România: “Să ne înțelegem: e un haos total! HABAR NU AVEM CE TREBUIE SA FACEM!”

0
472

Co-fondatoarea organizației Dăruiește viața, Carmen Uscatu a postat pe Facebook un mesaj cutremurător al unui anestezist dintr-un spital din România

“Sa ne intelegem: e un haos total! HABAR NU AVEM CE TREBUIE SA FACEM! si nu avem cu ce! Dimineata la raportul de garda ni se citesc tot felul de lozinci comuniste, de neaplicat in practica, si nu ceva concret….
Avem in UPU 40 de costume de protectie. ATAT! si nu stim unde ne echipam sau dezechipam, ca sa nu fie ca la Matei Bals. De fapt, nu stim mai nimic. Tot ce stim, e documentandu-ne pe net, dar aplicabilitatea la masurile noastre din spital e discutabila, si la capitolul asta nu se face NIMIC.”

“Ideea e asta: nu vad rostul sa ni se citeasca hartii venite „de sus” cu propozitii care contin ” trebuie sa”, imposibil de aplicat. Util ar fi sa ne organizam concret, ce PUTEM noi face, cu ceea ce AVEM in realitate.”, se arată în mesaj.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here