HOROSCOP de weekend, 21-22 martie 2020. Gemenii se trezesc cu fața la cearceaf, sâmbătă și duminică

0
216

Horoscop de weekend, 21-22 martie 2020. Weekend cu surprize pentru Tauri, iar nativii din zodia Fecioară  sunt bine dispuși și puși pe șotii și pe glume.

Berbec

Sâmbătă, ai chef de ieșit din casă, dar nu prea ai cu cine. Prietenii, familia și apropiații din jurul tău par toți ocupați. Te enervează la culme starea și din cauza plictiselii ești pus pe harță. Duminică, planurile tale ies ca unse, dacă sâmbătă păreai lovit de ghinion.

Taur

Weekend cu surprize pentru tine, plăcute mare parte din ele, dar ai grijă și la accidentele banale, care te pot lovi. Esti predispus la accidente casnice în special, așadar ai grijă. Relația cu cei dragi se amplifică și intervine armonia în familie.

Gemeni

Te trezești cu fața la cearceaf în acest weekend, atât sâmbătă cât și duminică. N-ai stare, nimic nu-ți convine și te i-a dorul de schimbare. Te-ai plafonat în ultima perioadă și deși poate n-ai neapărat motive nu ești mulțumit de viața pe care o duci.

Rac

Ți-ai plănuit atât de multe lucruri de făcut, încât nici nu realizezi că trece sâmbăta și duminica. Ai grijă totuși și la cei dragi care se simt lăsați deoparte și cred că ai uitat de ei.

Leu

Planurile nu-ți ies așa cum vrei, pică ceva contracte sau colaborări iar acest lucru de scoate din minți. Ești panicat și reacționezi prea violent, astrologul de weekend te sfătuiește să nu iei decizii majore până luni.

Fecioară

Ești bine dispus, pus pe șotii și glume, iar asta îi bine dispune pe cei din jur. Duminică s-ar putea să primești niste vești care te cam nemulțumesc și nu uita… această perioadă e pentru toți una stresantă.

Citește horoscopul integral, pe huff.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here