BBC. Prezentatorul emisiunii Good Morning Britain, acuzat de ”bullying”. S-au depus o serie de reclamații, iar ulterior angajații au părăsit locul de muncă

0
94

BBC Breakfast l-a acuzat de ”bullying” pe prezentatorul emisiunii Good Morning Britain, Piers Morgan. S-a pretins că au fost depuse o serie de reclamații la conducerea BBC și la departamentul de resurse umane. Plângerile s-au concentrat în principal pe „intimidare”, care ar fi condus  ca angajații să părăsească locul de muncă.

Un angajat, care a dorit să rămână anonim, a declarat duminică pentru The Mail, că „toată atmosfera a devenit otrăvitoare”, precum „un club de băieți”, transmite Metro.co.uk.

De atunci,  prezentatorii emisiunii,Dan Walker și Louise Minchin, spun că simt că Piers Morgan„devine foarte nervos”. În urma afirmațiilor, prezentatorul ITV Piers a postat pe Twitter pentru a afirma că emisiunea Good Morning Britain „este un loc cu adevărat fericit pentru a lucra”.

 

De atunci, un purtător de cuvânt al BBC a comentat afirmațiile. „Nu discutăm indivizii, dar luăm afirmații de această natură foarte în serios și acționăm asupra lor în consecință”, au spus pentru Metro.co.uk.

Schimb de replici între Piers Morgan și Dan Walker

Se întâmplă după ce Piers Morgan și Dan Walker au început un conflict online în urma unui interviu cu ministrul Dominic Raab la BBC Breakfast. Miniștrii cabinetului refuză să apară la Good Morning din Marea Britanie pentru a oferi spectatorilor claritatea de care au nevoie disperată. Domnul Raab a fost, totuși, intervievat la BBC Breakfast, potrivit Metro.co.uk.

Dan Walker  le-a mulțumit telespectatorilor pentru „comentariile lor amabile”, în timp ce se pare că a făcut o remarcă la adresa lui Piers.

„Mulțumim pentru toate comentariile dvs. amabile despre interviurile noastre #BBCBreakfast din această dimineață”, a spus el.

„Este posibil să provocați politicienii și să puneți întrebări dificile fără…să strigați, să întrerupeți, spunând tuturor că sunteți strălucitori . Multumesc pentru vizionare.”

Deși nu a trecut mult timp până ce gazda Good Morning Britain a oferit un răspuns pentru Dan Walker.

„Motivul pentru care ei merg în show-ul tău Dan este pentru că ești cunoscut drept cel care are cea mai ușoară atingere în interviurile politice mondiale”, a scris el.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here