REACȚIE. PSD acuză Guvernul Orban că taie dreptul românilor la aer curat: Marea și muntele, doar pentru bogați

0
209

PSD acuză Guvernul Orban că „pune taxă pe aerul curat”, după ce a anunțat că doar proprietarii de case de vacanță aflate pe litoral sau la munte vor putea să se deplaseze în zonele respective, odată cu 15 ani.

„Guvernul Orban le taie românilor obișnuiți și dreptul la aer, să nu cumva să-i deranjeze pe cei bogați. În viziunea liberală, ai casă la mare, ai dreptul și la plajă; ai casă la munte, poți merge să respiri și aer curat.”, se arată într-o postare de pe pagina partidului.

PSD acuzații către Guvern

Reacția vine după anunțul Guvernului, conform căruia, de la instituirea stării de alertă, doar cei care pot dovedi că au proprietăți în altă localitate vor putea să se deplaseze în zonele respective.

Și preşedintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, spune că PSD și aliaţii săi politici vor depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Orban, dar după stările de urgenţă şi alertă. De altfel, liderul PSD i-a cerut deja demisia lui Ludovic Orban.

„Lucrăm la un proiect politic şi la un proiect legislativ economic, împreună şi cu alţi parteneri politici de la alte formaţiuni şi când vom avea creionat acest proiect şi această variantă economică pentru români, vom veni cu o moţiune de cenzură, sub nicio formă în această perioadă de stări de urgenţă sau stare de alertă. Am propus colegilor mei ca în lunile iulie şi august Parlamentul să funcţioneze în sesiune extraordinară, cu alte cuvinte, să nu avem vacanţă parlamentară”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here