DRAMĂ. Un bărbat s-a spânzurat după ce și-a ucis soția, în fața copiilor / „Mami și tati sunt morți”

0
117

Un bărbat în vârstă de 44 de ani s-a spânzurat, sâmbătă dimineață, după ce şi-a ucis soţia de 38 de ani, chiar în fața copiilor. Tragedia a avut loc în satul Bădeşti, din comuna Pietroşani, județul Argeș.

Cadavrele au fost găsit de unul dintre copiii cuplului, o fetiţă care nu a împlinit încă 12 ani, care a sunat-o pe sora vitregă, în vârstă de 22 de ani, spunându-i: „Mami şi tati sunt morţi, nu mă lăsa singură!”.

Este vorba de o tânără pe care femeia o avea dintr-o căsătorie anterioară și care care locuieşte într-o localitate apropiată, potrivit curier.ro.

„M-a sunat soru-mea. Mi-a zis că mami şi tati sunt spânzuraţi şi să n-o las singură. Aseară am vorbit cu mami la telefon. Nu avea nimic. M-aş fi gândit că îşi face el, dar nicidecum ei. El era depresiv. Aşa a fost el tot timpul era un om mai dugos. Dimineaţă i-a găsit”, spunea fiica cea mare, cea care a și alertat Poliţia.

Cei doi mai aveau împreună un băieţel de 3 ani, pe lângă fetiţa de aproape 12 ani. Bărbatul muncea la 0 societate de prelucrare a lemnului iar femeia era casnică.

Cadavrul femeii a fost găsit în curte, având o tăietură mare sub bărbie, la gât, arma crimei fiind o lopată. Anchetatorii presupun că bărbatul a lovit-o cu unealta, intenţionând doar să o bată, dar când a văzut că a ucis-o ar fi decis să îşi pună capăt zilelor.

Acesta a fost găsit spânzurat în holul casei și de aceea, inițial, din cauza șocului, fetița care are a găsit cadavrul tatălui şi ulterior pe al mamei, a presupus că amândoi sunt spânzuraţi.

Din primele informații ale anchetatorilor, bărbatul ar fi comis atacul din gelozie şi pe fondul unei depresii de care suferea.

Crimă urmată de tentativă de suicid, anul trecut, în Vaslui. Un bărbat și-a ucis soția cu un cuțit

Anul trecut, în luna octombrie, un bărbat de 44 de ani din comuna Albești, județul Vaslui, a sunat la 112 și a anunțat că și-a omorât soția.

Echipajele sosite la fața locului au constatat decesul femeii, iar pe bărbat l-au dus la spital, după ce acesta a încercat să se sinucidă.

„La data de 23.10.2019, la ora 00.13, Poliția municipiului Vasului a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 44 de ani, din comuna Albești, cu privire la faptul că și-ar fi lovit soția cu un cuțit și că aceasta nu mai respiră. La fața locului s-au deplasat polițistii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, o femeie de 44 de ani fiind găsită decedată”, a declarat, pentru Mediafax, Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui.

FOTO: Curier.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here