INCONȘTIENȚĂ. Șase răniți grav după ce un șofer care făcea live pe Facebook, în timp ce conducea nebunește, a provocat un accident în lanț. Momentul impactului a fost transmis în direct!

0
85

Șase oameni au fost transportați de urgență la spital după ce, luni noapte, un tânăr care transmitea live, pe Facebook, în timp ce conducea, cu viteză, pe un bulevard din Botoșani, nu și-a mai putut controla mașina și a provocat un accident în lanț. Momentul impactului a fost transmis, în direct, pe pagina de socializare a șoferuli vinovat! 

Accidentul s-a produs  pe bulevardul Mihai Eminescu, din Botoșani, după ce, tânărul aflat la volan, care se afla în mașină cu mai mulți prieteni, a început să transmită live, cu telefonul mobil.

După aproximativ un minut, timp în care, în loc să fie atent la drum, a filmat cum mașina părea că înghite șoseaua, pe acorduri hip-hop, șoferul nu a mai apucat să frâneze în timp util, iar autoturismul condus de el a izbit violent, din spate, un alt automobil.

În urma impactului, maina lovită din spate a fost proiectată pe contrasens unde a lovit un al treilea autoturism, care s-a răsturnat.

La locul accidentului, a fost nevoie și de intervenția trupelor speciale

Cu toate  că imaginea s-a întrerupt brusc, pe înregistrare se aude, totuși, vocea unui bărbat care îi îndeamnă pe ceilalți tineri aflați în mașină să nu anunțe incidentul la 112, ca să ceară ajutor. „Băi, nu sunați la ambulanță”, sunt ultimele cuvinte care se aud, în mod inteligibil, înainte ca live-ul să se încheie.

În urma accidentului, șase persoane au fost rănite și au fost transportate, de urgență, la spital. Cu toate că era rănit la nivelul feței, șoferul vinovat de producerea accidentului a devenit violent cu polițiștii rutieri veniți să facă cercetarea la fața locului, drept pentru care a fost nevoie inclusiv de intervenția trupelor speciale.

Șoferul a început să-i îmbrâncească pe polițiști, în timp ce le spunea că nu îl pot obliga să rămână lafața locului. Întrebat cine a fost la volan, acesta a răspuns, ironic, că „Moș Crăciun”, după care i-a spus unui agent că, facă mai pune mâna pe el, îi trage una „de-i sar ochelarii”

Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să se stabilească exact condițiile care au dus la producerea accidentului.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here